Τα ζώδια σήμερα 05/06/2013

15:08 5/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Κριέ. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα. Ωστόσο, πρέπει να επιδείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και να διευθετήσεις προβληματικές

καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Προσπάθησε όμως να μην εκνευριστείς, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτε ουσιαστικό. Αν δεν υπάρχει μόνιμη σχέση στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τους φίλους σου και να κάνεις κινήσεις, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν κάπως τα σχέδιά σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, αγαπητέ Ταύρε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με την Σελήνη όμως από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Πλούτωνα, και να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά -σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και να εκδηλώσει το κρυμμένο του πάθος για σένα. Όσο για σένα που βασανίζεσαι από την μοναξιά, η ημέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα, καθώς μπορείς να διορθώσεις ορισμένες προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να μην πέφτεις ψυχολογικά εξ αιτίας θεμάτων που δεν έχουν μεγάλη σημασία και προσπέρασέ τα ώστε, να επέλθει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, θα παρουσιαστεί έντονη δραστηριότητα τη σημερινή ημέρα και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Δίδυμε. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να σχεδιάσεις λεπτομερώς το δρόμο για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα, αλλά κάποιες στιγμές, η καταναλωτική σου μανία μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα, που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα ανακαλύψεις πολλά θέματα, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο δεσμός σου έχει ήδη αρχίσει να ισορροπεί, φίλε Καρκίνε, και καλό είναι να διώξεις πια τις ανασφάλειες που νιώθεις απέναντι στον σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις όλα όσα αισθάνεσαι και ονειρεύεσαι για τους δύο σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι σήμερα να μείνουν στην άκρη. Οι δημιουργικές ιδέες και η πειθαρχία σου από την άλλη, θα σε ανταμείψουν με τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές που κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με την πείρα και τη λογική σου προς την επίτευξη των στόχων σου. Η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο σε ευνοεί και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, θα πάρεις ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει ‘‘κόκκινο’’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Λέων, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές, σε προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες στα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με άτομα της οικογένειάς σου. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με το πλανητικό σκηνικό της ημέρας να επηρεάζει έντονα την αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ίσως να δεχτείτε πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, για ένα ρομαντικό βράδυ. Απολαύστε το!!!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στην εργασία σου και έχουν άμεση σχέση με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις, θα σε οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία, φίλε Ζυγέ. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστα, ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα μεταξύ σας πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό. Όσο για σένα, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα σου τύχουν κάποια φλερτ, που αν κι εφήμερα, θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία με τους συνεργάτες σου για κοινές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλύτερα να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες, που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Σκορπιέ. Μίλα με τον σύντροφό σου και μην παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που σε πολιορκεί και σε διεκδικεί επίμονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Τοξότη. Αν κάποια από τα σχέδιά σου δεν έρχονται όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να βρεις τις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει σήμερα μια τροπή προς το καλύτερο, φίλε Τοξότη. Θα έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και θα περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά σήμερα, αν είσαι Τοξότης. Θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα δημιουργούσαν εμπόδια στα μελλοντικά σου σχέδια, χάρη στην βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Προσπάθησε να αποφύγεις στα οικονομικά σου κάποιες κινήσεις, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα καλό είναι να μην κρίνεις πολλές καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας, αγαπητέ Αιγόκερε, και σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα τη γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς θα εμφανιστούν, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Σελήνη από τον Ταύρο, φίλε Αιγόκερε, σε ευνοεί για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας. Με ήρεμο και όμορφο τρόπο, κάνε τον να σε κατανοήσει και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, θα έχετε τέτοια γοητεία, που πολλοί θα είναι αυτοί που θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτά σας και θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ παρέα με την μοναξιά σου, φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμα αυτής της Τετάρτης πιο χαλαρό, ώστε να βρεις χρόνο για να βγεις έξω και να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Υδροχόος. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε μια ισορροπία. Αυτή την περίοδο μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, με θέματα νόμου.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ταύρο και να σε ευνοεί, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει στη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να ξεφεύγεις από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Όσο για εσένα που η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις οπτική και να μεριμνήσεις περισσότερο, για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για το καλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ακολούθησε την λογική σου και αυτή με τη σειρά της θα σε ανταμείψει. Τα έξοδά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά με λίγη οικονομία, θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, αρης, καιρος, λεων, εκκρεμότητες, επηρεάζει, φλερτ, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, εργασια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, αγχος, ατομο, βοηθεια, βραδυ, γεγονοτα, γινει, γνωριμια, γοητεια, διχτυα, ευχαριστο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επηρεάζει, επιτυχια, ερχονται, ζωη, ζητα, ζωδιο, ιδεες, υπομονη, ηρεμια, υφος, ηθικο, ισορροπια, καρκινος, κλιμα, λογο, μοναξια, μπορεις, μυαλο, μονα, ξεκινημα, οπωσδηποτε, ουσιαστικο, παθος, περιβαλλον, πειθαρχια, προβληματα, πρισμα, σειρα, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, φιλε, χερι, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αγορες, βηματα, δικιο, εξυπνα, για σενα, νιωθεις, οψεις, πηγες, τοξοτη, θεματα, χερια
Τυχαία Θέματα