Τα ζώδια σήμερα 05/07/2013

08:00 5/7/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Κριέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα χαρακτηρίζουν αυτήν την Παρασκευής για εσένα. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς

σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, αν αφήσεις για λίγο στην άκρη κάποια άλλα θέματα, που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο, και αφιερωθείς στη σχέση σου. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα, μια και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα ανήκει στο στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να κάνεις μία σχετική μικρή οικονομία, για τις δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Οι αλλαγές που θα προκύψουν τη σημερινή ημέρα, θα αναστατώσουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις υπερβολές. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που κυριαρχεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, φίλε Ταύρε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διώξε το άγχος, αφού η σημερινή θέση της Σελήνης στους Διδύμους, θα φέρει και την καινούργια γνωριμία που τόσο καιρό περίμενες στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, και φρόντισε να προωθήσεις κάποια θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε επίσης να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτήν την Παρασκευή, που το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ζώδιό σου και θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε προτεραιότητα τα ζητήματά σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, για να λυθούν κάποια θέματα της σχέσης σας, θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια, που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και δεν θα το ήθελες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί η μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σας, επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις, αρκεί να βρεις τους σωστούς τρόπους να τα διεκδικήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου, αγαπητέ Καρκίνε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν και το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις σου, που νιώθεις κάπως απόμακρες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο, φίλε Καρκίνε. Αν πάλι αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να δώσεις χώρο και χρόνο στα άτομα εκείνα που σε θέλουν και σε διεκδικούν καιρό τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις και να φέρεις σε δύσκολη θέση κάποιους συναδέλφους σου, χωρίς να το αντιληφθείς. Επίσης, σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέων. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, ωσότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα, πριν το καταλάβεις! Όσο για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, να ξέρεις ότι οι μέρες της μοναξιάς πολύ γρήγορα θα λάβουν τέλος, μιας και κάτι πολύ καλό έρχεται στη ζωή σου και θα είναι όπως το ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, καλό θα είναι να μην βιαστείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Παρθένε, με τη θέση της Σελήνης στους Διδύμους να σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες, προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σου κάνει πολύ καλό. Επίσης, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν ολομόναχος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, και θα του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείτε απόψε να περάσετε υπέροχα μαζί, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Όσο για σένα που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γλυκύτητα που έχεις αυτή την περίοδο, είναι σίγουρο ότι θα έρθει η σχέση που περιμένεις, πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ό,τι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδιά σου που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά η σημερινή μέρα θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα, που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Όσο για εσένα που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία και παλεύεις μόνος σου, να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ θέλεις. Αρκεί βέβαια να είσαι ανοιχτός και θετικός στα άτομα που γνωρίζεις, αφού σίγουρα κάποιο από αυτά θα είναι ιδανικό για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, και θα ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου, οι οποίοι με την σειρά τους θα σου την προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να φροντίσεις να τις καλύψεις άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι ιδανική ημέρα, για να βάλεις νέους στόχους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Πρόσεξε μόνο να μην αμελήσεις καταστάσεις, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Η ονειροπόληση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και πρέπει να προσέχεις, να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σε ευνοεί, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Η ημέρα μπορεί να κρύβει ιδιαίτερα ερωτικές εκπλήξεις για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, για να μην βρεθείς εκτός του προϋπολογισμού σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ημέρα ακατάλληλη για βιαστικές κινήσεις, είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου, θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούσαν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία που έχεις σε αποσυντονίζει;

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Σήμερα, είναι η ιδανική μέρα για να κάνεις αυτή τη συζήτηση και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να θυμάσαι ότι η Σελήνη σήμερα κινείται στους Διδύμους και ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Έχε λοιπόν το νου σου, αφού είναι βέβαιο ότι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Τοξότης. Οι καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις σιγά-σιγά να δρομολογούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, για να είσαι καλύτερα στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα πάρεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγάλη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις ή κάποια προβλήματα, που μπορεί να περνάει ο σύντροφός σου, φίλε Αιγόκερε. Βοήθησέ τον να τα λύσει και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας και θα επέλθει ηρεμία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και, αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να βρεις αυτό που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να μην έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου, εξ αιτίας του εκνευρισμού που θα έχεις, λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Πρόσεξε λοιπόν και περιόρισε στο ελάχιστο τις περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις φρόντισε να είναι μετρημένο. Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, με μια συζήτηση που θα κάνεις με τον άνθρωπό σου, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες αρνητικές πλευρές, οι οποίες υπάρχουν σε μερικές καταστάσεις και σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να δώσεις το περιθώριο σε κάποιο άτομο, να σε γνωρίσει καλύτερα. Μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, λόγω ανασφάλειας. Ο έρωτας απαιτεί ρίσκο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, απόφυγε σήμερα να κάνεις τολμηρά εγχειρήματα ή αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά, γι’ αυτό μην χάνεις την υπομονή σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι, ώστε να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στο δρόμο σου, αγαπητέ Ιχθύ. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί, βλέποντας τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τα δικαιώματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, αλλά προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα από άτομο του παρελθόντος, που θα σας βάλει σε σκέψεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να το συναντήσετε και να ανακαλύψετε τις προθέσεις του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις κάποια ουδετερότητα και να φανείς διπλωμάτης. Τα οικονομικά σου θα έχουν διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, διδυμοι, πήχη, λεων, λύση, εκκρεμότητες, αγχώνεσαι, ειδήσεις, καιρος, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, σκοπια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, αιγοκερως, δουλεια, εργασια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, περιεργα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, ψυχολογια, ωρα, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, εξαιρεσεις, αισιοδοξια, ατομο, βοηθεια, βραδια, βραδυ, βρισκεις, γινει, γνωριμια, δεχεσαι, διαστημα, ευχαριστο, ευκαιρια, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, ελευθερια, εξοδα, επικοινωνια, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, ηρεμια, θυμασαι, καρκινος, κινηση, κλιμα, λαθος, λύση, λογια, μαζι σου, μακρια, μαντατα, ματια, ματι, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, νηματα, παντα, οσο μπορεις, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, πορτα, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, σειρα, σκεψεις, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, σχολια, ταυρος, υλοποιηση, φαινονται, φιλε, χερι, αγορες, ανηκει, δικαιωματα, δωσεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, πήχη, τοξοτη, θεματα, χαλαρα
Τυχαία Θέματα