Τα ζώδια σήμερα 18/07/2013

11:36 18/7/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις, σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα ενεργείς αποφασιστικά, με μεγάλη ενεργητικότητα και αυτοπεποίθηση, και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές. Αν

πάλι είσαι μόνος, κάνε κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος περιμένοντας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται αρκετή σκέψη. Μη βιαστείς να απαντήσεις, αλλά μην απορρίψεις και τίποτα. Τα οικονομικά σου επηρεάζονται από λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσέ τα, για να κινηθείς με ένα πιο ορθολογικό και σωστό πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο το άγχος που σε καταβάλλει και πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και σωστή, ορθολογική κρίση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, τα προβλήματα που έχεις σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του άλλου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και δεν σου αρέσουν. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία φυσικά συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα έχεις στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να συγκρατηθείς, για να μην ακυρώσεις όσες προσπάθειες έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου πάντως πηγαίνουν λίγο καλύτερα και αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου, θα δεις άμεσα μεγαλύτερη βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και συνεπώς, αρνητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα, αλλά και όλη σου η καλή διάθεση, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου, που δημιουργούν άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε λίγο πιο ανοιχτός στις νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος,, τα σχέδια που κάνεις μπορούν να προχωρήσουν και σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και οι δικοί σου άνθρωποι. Απόφυγε τις αποφάσεις που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και σε αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Φίλε Καρκίνε, ξεκινάει για εσένα μια πολύ καλή ημέρα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι στο πλευρό σου και ευνοεί τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις καλύτερα και να απαλλαγείς μια καλή από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Εσύ που κυνηγάς ακόμα την ερωτική σου ευτυχία, να ξέρεις πως η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη. Αξιοποίησε την θετική επίδραση των πλανητών, για να φέρεις κοντά σου αυτόν που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, πρέπει να οργανωθείς σήμερα για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη μέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου, για να δεις άσπρη μέρα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Φίλε Λέων, αν κάτι δεν σου αρέσει στη ζωή σου, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή η ανάγκη θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν χωρίς να κάνεις τίποτα. Η θετική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα, σου δίνει κάθε βοήθεια για να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων, ώστε να αισθανθείς καλύτερα και να ηρεμήσεις. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει ανάμεσά σας. Όσο για σένα, που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αν είσαι Λέων, και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο από την μεριά σου. Όπως και να έχει όμως, καλό είναι να κρατήσεις μια διπλωματική στάση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, άφησε για σήμερα τα προβλήματα και μην χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίζεις τις γκρίνιες και τα παράπονα. Αν πάλι αναζητάς αυτήν την περίοδο το άλλο σου μισό, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου και θα νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Παρθένε, τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή και προσήλωση στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Μην κάνεις κινήσεις βιασύνης και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς πολύ καλά τα δεδομένα. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ μετρημένη, κυρίως στα οικονομικά σου, που βρίσκονται σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ, παρότι οι συνθήκες γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Δίας με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ζυγέ, και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα για όσα αισθάνεσαι χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια δημιουργική φάση, αν είσαι Ζυγός, όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους και μην πεις όχι σε προτάσεις που θα σου γίνουν απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι Σκορπιός. Τελείωσε με όσες υποχρεώσεις έχεις, πριν βάλεις κι άλλες στο κεφάλι σου. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάλυψε τα χρέη σου, γιατί αν συνεχίσεις έτσι δεν θα μαζεύονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η θετική όψη του κυβερνήτη σου Δία με τον Ποσειδώνα, για να λύσεις τα θέματά σου. Πάντως, η μέρα γενικά είναι πολύ ευνοϊκή και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ο ερωτισμός που σου προσφέρει ο Άρης από τον Καρκίνο, θα έχει σήμερα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις σήμερα τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, όπου κινείσαι οριακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δεν σου αρέσουν, είναι αποτέλεσμα της δικής σου κακής διάθεσης. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην αγχώνεσαι αλλά άσε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω από το παρελθόν σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που κάνεις, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες και επιπόλαιες ενέργειες. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, καλό είναι να αποσυμφορηθείς από την πίεση που νοιώθεις σε άλλους τομείς, πριν δεις τον σύντροφό σου. Μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά σου και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, να είσαι αισιόδοξος γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, φέρνουν στιγμές ικανοποίησης και ευνοούνται συνεργασίες και ξεκινήματα, με ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η σημερινή Πέμπτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Δίας με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, εύκολα σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου κάνουν και σε υποστηρίζει σημαντικά… από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να πάτε ένα βήμα πιο πέρα την σχέση σας. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις, αφημένος στη μοίρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς, θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, λεων, φλερτ, αρης, ειδήσεις, αγχώνεσαι, νέα, καιρος, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, αιγοκερως, αφροδιτη, βημα, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, πιεση, προγραμμα, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, αγκαλια, αγνοια, αγχος, αγχώνεσαι, αξιζει, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, γινει, γινε, γνωριμια, γοητεια, δυνατοτητα, δειξε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, υπαρχει, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, εφιαλτες, ζωη, ζητα, ζωδιο, ιδεες, η δικη, υπομονη, ισορροπια, καρκινος, κινηση, κλιμα, λαθη, μοιρα, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νευρα, ωριμοτητα, οφελος, πεμπτη, ροη, προβληματα, συζητηση, συντομα, σειρα, σιωπη, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, φιλε, φυσικα, φορα, χερι, χασμα, ψυχραιμια, αφιερωσεις, ασχημη, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, κοιμασαι, μεινει, νιωθεις, σωστο, τοξοτη, θεματα, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα