Τα ζώδια σήμερα 23/01/2014

00:57 23/1/2014 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές, και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα

σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία. Τόνισέ την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου ακολούθησε την τακτική της διπλωματίας και μην αφήνεις τον παρορμητισμό να σε οδηγεί. Μεγάλη προσοχή θέλουν τα οικονομικά σου, που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά. Μείωσε τα όσο μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Μην κάνεις πίσω σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν όποτε τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων, που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, οι εξελίξεις στη δουλειά σου είναι γρήγορες και οι περισσότερες, θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να μη δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι το βράδυ, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, και να λύσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Εκμεταλλευτείτε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ Καρκίνε. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στο δρόμο της επιτυχίας, που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να… υπομένεις!

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία, πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό τα νέα είναι καλά, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός νέου ατόμου, που θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς αναπάντεχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που πιθανόν να έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις, που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, σταμάτα σήμερα να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω-τριγύρω και ξεκίνα από τον βασικό υπεύθυνο, που δεν είναι κανένας άλλος, παρά μόνο εσύ. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε τον εαυτό μας και αυτός κρίνεται. Άρα, αλλάζεις τα πάντα πάνω σου και προχωράς. Και σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Λέων, και αυτό βγαίνει έντονα και στη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου, για να αποφορτιστείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Για σένα που είσαι Λέων, μπορεί στη δουλειά σου να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η τάση απομόνωσης που σε διακρίνει σήμερα, φίλε Παρθένε, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει, με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν στο κοινό μέλλον σας. Αν είσαι μόνος, η νύχτα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο. Δώσε σημασία στους συνεργάτες σου, που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε ξεσηκώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στη δουλειά σου ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα, που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε οδηγήσει σε λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις, που αφορούν χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να προχωρήσουν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να ρισκάρεις σε κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, θα σε παρασύρει σε σπατάλες, που δεν μπορείς να καλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Τοξότη, ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου, καθώς μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε. Η Σελήνη σήμερα, από τον Ζυγό μέχρι αργά το βράδυ, βάζει φωτιά σε νέους έρωτες και πάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα, ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η θέση της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι το βράδυ σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ τον. Ίσως οι ανάγκες σας συμπίπτουν. Αν πάλι είσαι μόνος σου, δες τα πράγματα θετικά και, αντί να μεμψιμοιρείς την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και φρόντισε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων, γιατί μπορεί να γίνουν λάθος κινήσεις, που δεν θα σε συμφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κατακλύζεσαι από ιδέες, για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Η θέση της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι το βράδυ, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Υδροχόε. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και περνάς καλά μαζί τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις, όσον αφορά στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως αρχικά φαίνονται, φίλε Ιχθύ. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι αργά το βράδυ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση σου. Μίλησε για το μέλλον της και πέρνα ρομαντικά και όμορφα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια σου, κάνοντας μια παύση στο παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Ιχθύ, και θα δεχτείς προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις και ιδιαίτερα το αν έχεις τις δυνάμεις και το κουράγιο να ανταπεξέλθεις σε νέες αρμοδιότητες, που δεν είναι του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου γίνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βρες το, νέα, διδυμοι, αρης, λεων, βρες, σημαίνει, καιρος, βγες, myastro, κινηση στους δρομους, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, φωτια, αιγοκερως, δουλεια, ζυγος, θαρρος, κριος, λεων, οριζοντες, οψη, σεληνη, σημερινη, τα νεα, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, ωρα, αγκαλια, αγχος, αισιοδοξια, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βραδυ, βρες, γεγονοτα, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, δυνατοτητα, διδυμοι, εαυτος, ευκολα, εξοδα, επιτυχια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμησε, ηρεμια, θυμασαι, καρκινος, κεφαλαιο, κινηση, κλιμα, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, μοναξια, μπορεις, μονα, νυχτα, ξεκινημα, παντα, οικογενεια, οσο μπορεις, οφελος, πιστη, πεισμα, υπογραφη, προβληματα, σιγουρος, συντομα, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, ταση, τι ειναι, τομη, φαινονται, φιλε, χειροτερα, χρυση, χρυση τομη, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, δωσε, δωσεις, ερωτες, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, παιχνιδι, πηγες, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, βρες το, χερια
Τυχαία Θέματα