Τα ζώδια σήμερα 23/11/2013

09:08 23/11/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, αν εξαιρέσουμε τον εκνευρισμό και την πίεση που θα νιώσεις κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ καλό. Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και να αισθανθείς ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η

εύνοια που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, σου χαρίζει έντονο ερωτισμό, γεγονός που δεν θα περάσει… αναξιοποίητο από το ταίρι σου. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση, καθώς σήμερα μπορείς άφοβα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να φλερτάρεις. Οι εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποιες εντάσεις, φίλε Κριέ, μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς και στις οποίες δεν θα έχεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βρεις πρακτικές λύσεις, που θα μειώσουν τα έξοδά σου, για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα, που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πολύ θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα κάνοντας σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει μία πρόσθετη γοητεία και ομορφιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ταύρε, στη δουλειά σου θα προκύψουν θετικές εκπλήξεις και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση, για να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν πολλά ζητήματα που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξανασκέψου κάποιες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς οι καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα συνεχίζονται. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην επιτρέπεις να σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια για το πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πας μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει βρεθεί το άτομο που θα σε ξεσηκώσει στη ζωή σου, μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο, γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και εσύ να μην το δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγές, αλλά μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως, δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου όσο περισσότερο μπορείς, για να μην αγχωθείς αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, που είναι καλές για το ζώδιο σου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις και μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, θα το δεις στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος και κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, φίλε Καρκίνε, αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα προβληματικά και θα χρειαστεί να δεις με σοβαρότητα κάποιες προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα ανοίγματα και τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Το σημερινό Σάββατο θα σε βάλει σε μια διαδικασία αυτοκριτικής, αγαπητέ Λέων. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις πού έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως, γιατί είναι μια ευκαιρία να γίνεις πιο δυναμικός και έτοιμος να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως θέλεις. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ερωτικές και συναισθηματικές σου προσδοκίες. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις αρκετά ζητήματα, φίλε Λέων, και να βρεις λύσεις μαζί με τους συνεργάτες σου, στα προβλήματα που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεσα προγραμματισμό, που δεν έχεις τα περιθώρια να τον καθυστερήσεις άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν, αγαπητέ Παρθένε. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα κάνε ό,τι μπορείς για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το αποψινό βράδυ και δώσε χαρά στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι θα πάρεις πολύ όμορφα συναισθήματα σαν αντάλλαγμα. Αν είσαι μόνος, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να καταλήξουν σε μια πετυχημένη σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, φίλε Παρθένε, αλλά με τις ικανότητές σου, θα τα ξεπεράσεις άνετα. Πρόσεξε τις συμφωνίες για νέες συνεργασίες και διάβασε οπωσδήποτε τα ψιλά γράμματα… Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά θα χρειαστεί καλή διαχείριση, για να διατηρήσεις μια ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, αγαπητέ Ζυγέ. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι στην αναζήτηση, η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θετική επίδραση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε κάνει ακαταμάχητο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου απαιτεί μια ώριμη στάση, γιατί αρκετές απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο. Άλλωστε, ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, θα σε σώσει και αυτήν την ημέρα, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά κρίσιμο για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ και σήμερα θα δείτε τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους που σε διακατέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η εύνοια αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα στη ζωή σου ειδικά σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις ένα χαλαρό και ρομαντικό Σάββατο στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν αφήσεις να μπουν ανάμεσά σας άγχη και εντάσεις, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Τοξοτών ετοιμάσου για μια περίοδο, όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά και θα λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Γενικά, τώρα είναι η ώρα για να τακτοποιήσεις τα περισσότερα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, τα οποία πρέπει να συμμαζέψεις τώρα, αλλιώς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στο μέλλον…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Άλλη μια μέρα που η γοητεία και η προσωπική σου ακτινοβολία θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Σελήνη στον Λέοντα να σε ευνοεί, η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί στο τέλος θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση απέναντι στον σύντροφο σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σας. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μην συμβιβάζεσαι με μετριότητες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φίλε Αιγόκερε, τα διάφορα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν και αν αρχίσεις να απαντάς, θα καταλήξεις σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε τη δουλειά σου και κυρίως πως θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που έχουν ξεφύγει λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει, αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, το σημερινό Σάββατο ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου, για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, κράτα μια διαλλακτική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Ξεκίνα την ημέρα σου ήρεμα και χωρίς διαπληκτισμούς. Άλλωστε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αφορούν στην αύξηση των εσόδων σου και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, για να τις αξιοποιήσεις.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Το άγχος θα σε συντροφεύει και το σημερινό Σάββατο, φίλε Ιχθύ, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην αποκτάς εμμονές με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στον σύντροφό σου και θα βρεις μια αποδοχή από την μεριά του, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Ιχθύ, και θα πάει ακόμα καλύτερα, αν ελέγξεις το άγχος που έχεις, για να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις αρμοδιότητες. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Κοίταξε τις οικονομικές σου υποθέσεις και όλα όσα μπορείς να κάνεις, για να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, ειλικρίνεια, νέα, λεων, αγχώνεσαι, myastro, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, δυνατα, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, πιεση, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, ωρα, αγκαλια, αγχος, αγχώνεσαι, αυξηση, ατομο, αυτοπεποιθηση, βλεμμα, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επιτυχια, ευνοια, ζωη, ζωδιο, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμησε, ηρεμια, ισχυει, θετικο, εικονα, ηρεμα, ισορροπια, καρκινος, κινηση, κλιμα, ματια, μοναξια, μπορεις, οπωσδηποτε, περιβαλλον, προβληματα, ρισκο, σαββατο, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, σκεψεις, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, σχολια, ταυρος, φιλε, φυσικα, χερι, χαρα, ομορφα, δωσε, δωσεις, για σενα, μεινε, μπροστα, τοξοτη, θεματα, θετικα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα