Τα ζώδια σήμερα 25/09/2013

06:35 25/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Ο ερχομός κάποιων καινούργιων ευκαιριών, σηματοδοτεί μια εποχή ανανέωσης για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους και γενικότερα, να διώξεις από πάνω σου τη νωθρότητα των παλιών καταστάσεων που πέρασες. Οι πλανήτες βοηθούν στην κοινωνικότητά σου και θα σε μεταμορφώσουν σε πόλο έλξης, για εκείνους που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο

ταίρι σου. Ακόμα κι εσύ, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Κριών, θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις κάνει, θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και αν θέλεις πραγματικά να τελειώνεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική και οι επιτυχίες που θα έχεις, θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αγαπητέ Ταύρε, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος, που το μεταδίδεις και στο ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Να θυμάσαι πως θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα επιδιώξεις να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Επίσης, θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Ξεκινάει μια ημέρα που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο, αγαπητέ Δίδυμε. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο καλή, που θα έχεις έντονο το αίσθημα της δημιουργίας. Κινήσου ανάλογα. Και στην κορυφή όλων βάλε τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία, με τις πολλές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Αν ακόμα βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αυτή την περίοδο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις, για να βρεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Δίδυμε, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι πολύ πρωτότυπες και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι και αν σου πουν, αλλά βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πάρα πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου. Το μόνο που σου απομένει, είναι να τις αρπάξεις, για να έχεις όλη την επιτυχία με το μέρος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις πως το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις πολύ όρεξη σήμερα στη δουλειά σου, για να κάνεις αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Όμως, μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος, που οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου σήμερα. Μίλησε για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα από παντού. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις, φίλε Λέων. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό τομέα να προσέχεις, σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Βέβαια, μετά από όλα αυτά πρέπει να ξανασυγκεντρώσεις το μυαλό σου και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά, ώστε να δώσεις άμεσες λύσεις σε κάποια φλέγοντα ζητήματα αυτής της περιόδου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές, σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, για να το πετύχεις αυτό. Επίσης, σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα, που αφορούν στην οικογένειά σου. Ωστόσο, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, μερικά πράγματα δεν σου αρέσουν, φίλε Ζυγέ, και καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις να διαιωνίζονται μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου, τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς και μετά είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να κάνεις ενέργειες, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα, φίλε Σκορπιέ. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις. Επίσης, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μπαίνεις σε μια περίοδο που όλα θα πάνε καλύτερα και πολλές καταστάσεις θα βρουν τις ιδανικές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα στη σχέση σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μίλησε με χαμηλούς τόνους στον σύντροφό σου και θα έχεις όλη την προσοχή και την συμπαράσταση του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που έχεις, ώστε να ανοιχτείς σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να αυξήσεις τις πιθανότητες να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που ενδέχεται να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες, για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Τοξότη, γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να καταφέρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες. Μίλα με το ταίρι σου και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σήμερα ίσως να νοιώθεις αρκετό εκνευρισμό. Κινήσου με ψυχραιμία, ώστε να βρεις το κατάλληλο άτομο, που θα σε κάνεις να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, φίλε Τοξότη, και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα που ήταν αδύνατα στο παρελθόν, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη δικών σου ατόμων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες αγχώνουν το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Έχε το νου σου! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, παρόλο που έχεις πολλά να λύσεις αυτή την περίοδο, φρόντισε κάποια στιγμή πρέπει να δώσεις προτεραιότητα και στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, και καλό θα είναι να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα αυξάνονται. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος, αγαπητέ Υδροχόε. Γι’ αυτό επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και έχεις συμμάχους τους πλανήτες, για να δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα επιδιώξεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως να έχει ο σύντροφός σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις αυτό το βράδυ. Μην μείνεις σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και καλύτερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να ξέρεις ότι είναι μία ημέρα που θα αποδειχτεί πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους, για όλα αυτά που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις σε μερικά θέματα στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Ο ουσιαστικός διάλογος με τον σύντροφό σου είναι μονόδρομος! Εσύ που δεν έχεις βρει το άτομο που ονειρεύεσαι στη ζωή σου, απόφυγε αυτή την περίοδο να αναλώνεσαι σε εφήμερες καταστάσεις, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να βρεις το ταίρι που σου αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα