Τα ζώδια σήμερα 30/01/2014

00:39 30/1/2014 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Κριέ, λόγω της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Υδροχόο και που είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους και στα όνειρα σου. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στον πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις σήμερα

προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, παρέα με την οικογένεια ή τους κοινούς φίλους σας, και μην δώσεις έκταση σε κουβέντες, που στην ουσία δεν έχουν καμία σημασία. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάθισε να σκεφτείς τα λάθη σου και βρες τρόπους να τα διορθώσεις, ώστε να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα με πιο αισιόδοξη και θετική αντιμετώπιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Για σένα που είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς ουσιαστικά με γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που έχεις και κάνε μία μικρή παύση στην… ονειροπόληση. Ο χρόνος κυλά και στον τέλος θα αγχωθείς και θα πιεστείς. Στα οικονομικά σου, ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα από τον περίγυρο σου, αλλά αν χρησιμοποιήσεις την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, μπορείς με τα επιχειρήματά σου, να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, για να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου, για να το πετύχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ταύρε, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Χαλάρωσε λίγο και συνειδητοποίησε ότι η έκβαση των επαγγελματικών σου υποθέσεων δεν εξαρτάται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν με πολλή σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας. Και αν δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος, που θα κάνει τώρα την επιστροφή του και θα σου ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη, φίλε Δίδυμε. Σήμερα, λόγω της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στον ζώδιο του Υδροχόου, φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, για να νιώσεις καλύτερα. Ασχολήσου με ποιο καθημερινά πράγματα και υποχρεώσεις, και κάνε μια παύση στην προώθηση των ιδεών και σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο, καλό είναι να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στον τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν θα κάνει καλό σε κανέναν σας. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πρέπει να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων, φίλε Καρκίνε. Σήμερα όμως, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι, που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά, αγαπητέ Λέοντα. Με τη Νέα Σελήνη όμως να πραγματοποιείται στον ζώδιο του Υδροχόου, καλό είναι σήμερα να διώξεις και την παραμικρή υποψία που έχεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ήρθε ο καιρός, φίλε Λέων, που μπορείς να καθίσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κοίτα τριγύρω σου, γιατί η γοητεία και ο δυναμισμός σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, σήμερα φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά και ασχολήσου εξολοκλήρου με το αντικείμενό σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Όλα με μέτρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η ημέρα, με Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά, αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να σκεφτείς με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, και το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι καλό να περάσετε την ημέρα και το βράδυ σας μακριά από κάποια άτομα, που σας τάζουν “λαγούς με πετραχήλια” για να σας “ρίξουν”!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις, για κάποια θέματα που καθυστερούν. Προσπάθησε να σκεφτείς τις διεξόδους που έχεις με καθαρό μυαλό και μην εμπιστεύεσαι στον οποιονδήποτε τα σχέδιά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προστατέψεις την θέση σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, για να σχεδιάσετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να περάσετε ακόμα καλύτερα και πιο ερωτικά. Να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις καινούργια γνωριμία. Το ζητούμενο είναι να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ό,τι ή όποιον σε κρατάει πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις σχετικά με το αντικείμενο σου και αυτοί με την σειρά τους, θα δώσουν την σημασία που χρειάζεται, για να τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν αναλόγως. Τα οικονομικά σου είναι λίγο στάσιμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις οφειλές σου και πλέον μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Έχεις ανεπτυγμένο μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης και προσπαθείς να την αποδίδεις σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και όταν δεν σου ζητηθεί, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτό συνήθως προκαλεί την ευγνωμοσύνη των άλλων, αλλά κάποιες φορές ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και προκαλεί την δυσφορία του περίγυρού σου. Πρέπει να καταλάβεις πως ακόμη κι αν οι προθέσεις σου είναι αγνές, αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το σωστό και το δίκαιο, που ενδεχομένως να απέχει από τις δικές σου εκτιμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο, και παραμέρισε τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, σήμερα θα σου αποκαλύψει τον έρωτα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Σκορπιός, καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τις σκέψεις που έχεις για αλλαγές στη δουλειά σου, γιατί σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, δεν θα ήταν φρόνιμο να λειτουργήσεις παρορμητικά. Η κρίση σου είναι κάπως απόλυτη και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα αρχίσεις να βλέπεις αύξηση στα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, αγαπητέ Τοξότη, που θα σε στεναχωρήσουν. Καλό θα είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας το χρόνο σου κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, σε σχέση με αυτά που κάνει και λέει ο σύντροφός σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, να θυμάσαι ότι μόνο αν ξεκολλήσεις από το παρελθόν, θα καταφέρεις να αναζητήσεις μία καλύτερη τύχη στα ερωτικά σου. Δική σου η απόφαση…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Για σένα που είσαι Τοξότης, σήμερα τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα όμως, και φρόντισε να κάνεις μία μικρή οικονομία για τις πιθανές μελλοντικές δύσκολες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ, φίλε Αιγόκερε, να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να σου εξομολογηθεί όλα όσα τον απασχολούν και ίσως αφορούν και στο κοινό σας μέλλον. Εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν εκπλήξεις και μια καινούργια γνωριμία με άτομο, που εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Φέρσου διακριτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα, που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και σου χαρίζουν την ελευθερία να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι, για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά τη σημερινή ημέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, το αποψινό βράδυ μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με ευχάριστα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου, για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα, αγαπητέ Ιχθύ. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Η ερωτική σου διάθεση θα κάνει το μεταξύ σας κλίμα εκρηκτικά παθιασμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα το γνωρίσεις τελείως ξαφνικά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει σημερινή Νέα Σελήνη στον ζώδιο του Υδροχόου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται και να βάλεις τις βάσεις, για να δρομολογήσεις τα νέα σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βρες, νέα, διδυμοι, λεων, καιρος, σημαίνει, αγχώνεσαι, εκκρεμότητες, βασεις, myastro, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, πλανητες, το θεμα, αιγοκερως, δουλεια, εξοδος, ζυγος, θεμα, κριος, λεων, οικονομια, ονειρα, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τα νεα, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, ψυχολογια, αγκαλια, αγχος, αγχώνεσαι, αυξηση, ατομο, βραδυ, βρες, γεγονοτα, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, δικη, ευκαιρια, υπαρχει, εκβαση, εκρηκτικα, εκκρεμότητες, ελευθερια, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωες των αλλων, ιδεες, ηρεμια, θυμασαι, ηρεμα, καρκινος, κλιμα, λαθη, λαθος, λογια, μακρια, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, μυτη, νεα ταξη πραγματων, οικογενεια, ονομα, ουσιαστικα, ουσια, περιβαλλον, προβληματα, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, φιλε, χρονος, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αφιερωσεις, αγορες, δικαιωμα, δωσεις, εξυπνα, για σενα, χωρα, μεινε, μπροστα, σημαίνει, σωστο, τοξοτη, θεματα, χαλαρα
Τυχαία Θέματα