Ταμπλέτες και υπολογιστές της Asus από τη Westnet

20:21 6/6/2013 - Πηγή: TNSite

Η Westnet Distribution, μέλος του ομίλου εταιρειών Π. Γερμανού, παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων Asus που θα εισάγει στην ελληνική αγορά, ως ο μοναδικός διανομέας της Asus στην Ελλάδα για notebooks, tablets

και all in One προσωπικούς υπολογιστές.

Στελέχη της Asus παρουσίασαν τη νέα σειρά προϊόντων, μεταξύ των οποίων στην κατηγορία των notebooks τα Taichi 31-CX018H και Vivo Book S200E –CT162H, από την κατηγορία των tablet τα νέα Memo Pad 7”, το Fone Pad ME371MG7, το Google Nexus 7 WiFi με χωρητικότητα 32 Gb, αλλά και το πολυαναμενόμενο Pc, Asus Transformer AIO.

Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, διευθύνων σύμβουλος της Westnet τόνισε ότι «μέσα από ξεκάθαρη στρατηγική διανομής, μια πολύ δυνατή ομάδα και συνεργασίες με επιλεγμένους vendors καταγράφει, η Westnet ήδη θετικά αποτελέσματα. Tο 2013 στοχεύουμε σε ανάπτυξη με διψήφια νούμερα στις κατηγορίες που έχουμε επιλέξει να επικεντρωθούμε. Η Asus αποτελεί έναν από τους πολύ σημαντικούς συνεργάτες και μας επιτρέπει να προσφέρουμε πραγματικά καινοτόμα προϊόντα με την σφραγίδα ενός διεθνώς καταξιωμένου brand».

Η Westnet Distribution δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα