Ταξίδι για δύο; Καλύτερη σεξουαλική ζωή!

23:23 8/4/2013 - Πηγή: TNSite

Τα ταξίδια είναι στιγμές, εικόνες, εμπειρίες.. Είναι όμως και ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθεί η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. Διότι, τα ζευγάρια που ταξιδεύουν έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή, όπως προκύπτει από έρευνα της Travel Association των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία έλαβαν μέρος 1.100 ενήλικες, το 77%, από αυτούς που ταξιδεύουν με τους συντρόφους τους είπαν ότι έχουν μια καλή σεξουαλική ζωή, σε σύγκριση με το 63% των ζευγαριών που δεν ταξιδεύουν μαζί.

Επίσης το 72% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι ταξίδια εμπνέουν ρομαντισμό. Το 28% των ζευγαριών είπαν ότι τη σεξουαλική ζωή τους πραγματικά βελτιώθηκε μετά από ένα ταξίδι που έκαναν μαζί. Από αυτά τα ζευγάρια, το 40% είπαν ότι η βελτίωση που είδαν στις σεξουαλικές τους σχέσεις ήταν μόνιμη.

Και αν αναρωτιέστε γιατί το ταξίδι μπορεί να βελτιώσει τόσο πολύ τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, η απάντηση είναι απλή. Όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται μακριά από το σπίτι, εκτός από το ρομαντισμό που μπορεί να βρει, δεν έχει να αντιμετωπίσει τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν υπάρχει δουλειά, δεν υπάρχουν δουλειές του σπιτιού, δεν υπάρχουν έννοιες, άρα οι σύντροφοι έρχονται πιο κοντά!

iatros4u

Keywords
Τυχαία Θέματα