Τελετή Αποφοίτησης του New York College Athens για το 2013

12:42 22/7/2013 - Πηγή: TNSite
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγινε η ετήσια τελετή αποφοίτησης των προγραμμάτων Bachelor, Master και PhD του New York College με επίτιμους ομιλητές τους Dr. Hugh Hammett, Αντιπρόεδρο Εξωτερικών Υποθέσεων του State University of New York,
Empire State College, τον Καθηγητή Simon Jarvis, Deputy Vice Chancellor του University of Greenwich, και τον Πρύτανη του University of Bolton, Dr. George Holmes.

Την απονομή των πτυχίων πραγματοποίησαν οι ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων με το New York College, State University of New York, ESC, University of Greenwich, University of Bolton, IUKB, Ecole Superieure de Gestion, και National American University, ενώ την Τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη του Université Toulouse.

Το New York College απένειμε την ύψιστη τιμητική διάκριση στους Dr. John S. Bailey, τ. Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών, και Δρ. Κωσταντίνο Τούτουζα, Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η νεαρή μαθήτρια Γεωργία Χάλκου έλαβε το Βραβείο Ηθικής και Υποτροφία Σπουδών σε αναγνώριση του ήθους και των αρχών της που επέδειξε παραδίδοντας στην Αστυνομία ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που βρήκε, και ο νεαρός Δημήτρης Μωραΐτης έλαβε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας σε αναγνώριση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Την τελετή έκλεισε ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του New York College που ευχήθηκε στους αποφοίτους προσωπική και επαγγελματική ευτυχία.

Χαιρετισμός του Προέδρου του New York College κ. Ηλία Φούτση προς τους αποφοίτους του Κολλεγίου. Στη σκηνή βρίσκονται ο Πρύτανης του University of Bolton Dr. George Holmes, ο Πρύτανης του New York College Διονύσης Μετζενιώτης, ο Αντιπρύτανης του University of Greenwich, Prof. Simon Jarvis, ο Dr. Hugh Hammett, Αντιπρόεδρος Εξωτερικών Υποθέσεων του State University of New York, ESC, καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζομένων πανεπιστημίων του Κολλεγίου.


Ο Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης βραβεύει τον τ. Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος έπη 34 χρόνια Dr. John S. Bailey, για την συνεισφορά του στον τομέα της Αμερικανικής ανωτέρας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.



Ο Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης παρουσιάζει την νεαρά μαθήτρια Γεωργία Χάλκου η οποία βραβεύτηκε από το New York College για το ήθος που επέδειξε παραδίδοντας στην Αστυνομία ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε στο δρόμο. Η Γεωργία Χάλκου παρέλαβε και μια υποτροφία αξίας 25.000 ευρώ απο το Κολλέγιο.

Tελετή Αποφοίτησης New York College 2013

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα