θα γίνει Τουρκάλα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βάσω Βουγιούκα;

20:36 22/11/2012 - Πηγή: TNSite
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας της Τουρκίας, κ. Μουμινχάν Μπιλγκίν, υποστηρίζει ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βάσω Βουγιούκα έχει συζητήσει με την τουρκική Ομοσπονδία το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στην Τουρκία.
Σε δηλώσεις του, που δημοσιεύονται στην εφημερίδα VATAN, ο κ. Μπιλγκίν λέει ότι «πριν από τους Ολυμπιακούς μας είχε διαμηνύσει ότι ήθελε να έρθει στην Τουρκία.

Της είπαμε ότι η μοναδική προϋπόθεση είναι να γίνει Τούρκος υπήκοος. Εξηγήσαμε στην κα Βουγιούκα το καταστατικό μας, το μεταφράσαμε στα ελληνικά και της το στείλαμε. Στην τελευταία

τηλεφωνική μας επικοινωνία μας είπε "εγώ δέχομαι, τι θα κάνετε όμως με την Ομοσπονδία;". Της είπαμε ότι δεν πρόκειται να φιλονικήσουμε με την Ελληνική Ομοσπονδία», λέει ο κ. Μπιλγκίν.


Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας υποστηρίζει ότι η κα Βουγιούκα «διαρρέοντας στην κοινή γνώμη αυτό το θέμα είναι σαν να θέλει να ετοιμάσει το έδαφος για διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας μαζί μας».

Για τη διαδικασία απόκτησης της τουρκικής υπηκοότητας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είπε ότι αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει, κάνοντας γάμο με έναν Τούρκο υπήκοο.


«Δεν κάνουμε την προξενήτρα, αλλά αν θελήσει κάτι τέτοιο και ανακοινωθεί στις εφημερίδες θα σχηματιστεί ουρά από 100.000 άτομα για την παντρευτούν!», κατέληξε.

Η ξιφομάχος έκανε την περασμένη Κυριακή δηλώσεις στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", και έθεσε το θέμα της μετακίνησης της στην τουρκική ομοσπονδία ξιφασκίας.

e-typos

Keywords
Τυχαία Θέματα