Θεϊκό παγωτό για το ελληνικό καλοκαίρι

23:22 26/6/2013 - Πηγή: TNSite
Η «δωδώνη», η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παγωτού καλωσορίζει τη θερινή περίοδο με νέες και μοντέρνες γεύσεις, καθώς και προτάσεις για αυτούς που προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους.

Παράλληλα, με διαχρονικό στόχο τη δημιουργία του καλύτερου παγωτού δίνει βήμα και εμπιστεύεται νέους Έλληνες chef. Η αρχή γίνεται με τον ταλαντούχο Γιάννη Αποστολάκη, η συνεργασία με τον οποίον φέρνει στα ψυγεία της «δωδώνη» τρεις νέες θεϊκές γεύσεις.

Το παγωτό

ενώνεται με καραμελωμένο σουσάμι, θρεπτικά αμύγδαλα και ελληνικό μέλι αρίστης ποιότητας για να δημιουργηθεί το παγωτό Παστέλι.

Η φημισμένη «συλλογή» των παρφέ «δωδώνη» εμπλουτίζεται με μία ακόμη γεύση το Παρφέ Φιστίκι, που συνδυάζει μοναδικά τα ελληνικά φιστίκια με πραλίνα φουντουκιού.

Για εκείνους που το παγωτό θεωρούνταν «απαγορευμένη» απόλαυση, ο Γιάννης Αποστολάκης δημιούργησε μια νέα γεύση, χωρίς ζάχαρη: τη Σοκολάτα λεμόνι, με Sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

Οι τρεις νέες αυτές γεύσεις έρχονται να διευρύνουν το σύνολο των επιλογών απόλαυσης «δωδώνη» και ακολουθούν επιπλέον εκπλήξεις, αυξάνοντας τον αριθμό των γευστικών επιλογών σε 44, όλες από 100% αγνό ελληνικό φρέσκο γάλα. Γεύσεις φυσικές, χωρίς συντηρητικά, που θυμίζουν το ελληνικό καλοκαίρι των παιδικών μας χρόνων, αλλά και αναδεικνύουν τη νέα δημιουργική ζαχαροπλαστική, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αγνότητα, με σεβασμό στο κοινό και στις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, για αυτούς που θέλουν ή χρειάζεται να προσέχουν τη διατροφή τους, η «δωδώνη» προσφέρει μια γευστική εμπειρία απαλλαγμένη από τις θερμίδες της ζάχαρης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η «δωδώνη» σε συνεργασία με τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, δημιούργησε τις γεύσεις Βανίλια, Τριαντάφυλλο και Σοκολάτα – Λεμόνι με τη φυσική γλυκιά γεύση της Sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια, διευρύνοντας τα όρια της υγιεινής απόλαυσης.

Στις νέες γεύσεις που δημιούργησε ο Γιάννης Αποστολάκης, καθώς και σε αυτές χωρίς ζάχαρη αλλά με sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια, έρχονται να προστεθούν νέες γευστικές προτάσεις. Οι αγαπημένες μας σοκολάτες, η Υγείας Παυλίδη και η Lacta, γίνονται αγνό παγωτό «δωδώνη» και μεταμορφώνονται σε παγωμένες θεϊκές απολαύσεις.
Το ίδιο ισχύει και για τη Merenda, την πραλίνα φουντουκιού που κάνει μια φέτα ψωμί λαχταριστό σνακ για όλους. Την ομώνυμη γεύση παγωτού μπορούμε πλέον να την απολαύσουμε με το κουταλάκι, ή πάνω σε ένα χωνάκι, με την υπογραφή «δωδώνη».

Οι γευστικές επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς το παγωτό κρέμα αποκτά τραγανές πινελιές χάρη στα μπισκότα Oreo. Η «δωδώνη» δημιουργεί το Cream & Cookies Oreo και προσθέτει μια ακόμη επιλογή δροσιστικού εδέσματος για μικρούς και μεγάλους.

Το ταξίδι στις εξειδικευμένες γλυκές δημιουργίες «δωδώνη» δεν περιορίζεται στα τέσσερα αυτά brands, αλλά επεκτείνεται με τη δημιουργία δύο ακόμα προτάσεων απόλαυσης: το Forest Fruits Cheesecake με απολαυστικό τυρί κρέμα Philadelphia και την τούρτα Cream & Cookies Oreo!

Η «δωδώνη», στη συμπλήρωση 46 ετών λειτουργίας, παραμένει πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό «Θεϊκό Παγωτό».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα