Θύμα απάτης στο facebook η Ματσούκα

04:28 27/4/2013 - Πηγή: TNSite

Τον ύπνο της έχει χάσει η Δήμητρα Ματσούκα καθώς κάποιοι επιτήδειοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με το όνομά της στο Facebook. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, μιλούν με άλλους ιντερνετικά λες και είναι η ηθοποιός! Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν εμφανίστηκε ένας κύριος στο θέατρο όπου παίζει η Δήμητρα και τη ζήτησε. Στη συνέχεια, όμως, εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ο άγνωστος άνδρας τής είπε ότι είναι το πρόσωπο με το οποίο

είχε κλείσει ραντεβού να βρεθούν μετά την παράσταση!

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά της αφού όχι μόνο δεν έχει κάποιο λογαριασμό στο Facebook, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινε με κάποιον άγνωστο ραντεβού. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έδειξε και τις συνομιλίες που είχε κάνει με την ψεύτικη Δήμητρα Ματσούκα. Οπως είναι λογικό, η ηθοποιός δεν έχει σκοπό να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και άμεσα θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να καταργηθεί το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλλιτέχνις δεν είναι φαν των social media και γι' αυτό τον λόγο δεν έχει ούτε κάποιο προφίλ στο Facebook αλλά ούτε και λογαριασμό στο Twitter και στο Instagram.

«Η Δήμητρα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Facebook. Είναι ενοχλημένη με αυτό που έχει συμβεί και δεν μπορεί να το πιστέψει ότι κάποιο άτομο χρησιμοποιεί το όνομά της για να κλείνει ραντεβού και να κάνει συνομιλίες με αγνώστους. Φυσικά και δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι, αφού εκτός από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου θα απευθυνθεί, θα συναντηθεί για το θέμα και με τον δικηγόρο της» δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Το πρόσωπο που φέρεται ως Δήμητρα Ματσούκα στο Facebook καθημερινά γράφει και διάφορα... ρητά στον συγκεκριμένο λογαριασμό τα οποία έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ τη σέξι ηθοποιό. Η Δήμητρα αυτές τις μέρες έχει φροντίσει να ενημερώσει κάποιους κοντινούς της ανθρώπους γι' αυτό που της έχει συμβεί, ώστε να γνωρίζουν ότι εκείνη δεν έχει καμία σχέση μ' αυτή την ιστορία, που την έχει στενοχωρήσει.

Πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερα πρόσωπα της σόουμπιζ πέφτουν θύματα ανθρώπων που τους δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα