Τι κάνει σήμερα η Δήμητρα Σιγάλα;

14:28 9/9/2013 - Πηγή: TNSite
Η Δήμητρα Σιγάλα είναι διακριτική και πάντα ευγενική με τους ανθρώπους, όπως τουλάχιστον την περιγράφουν εκείνοι που την ξέρουν. Είναι επίσης προσγειωμένη και έχει πλήρη γνώση της πραγματικότητας και εκτός της υποκριτικής έχει σπουδάσει εγκληματολογία και στο εξωτερικό.

Έχει σπουδάσει επίσης χορό όσο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη. Έχει κάνει μπαλέτο στο Royal Academy και Jazz και

εκτός αυτού έχει πάρει πτυχίο στο τραγούδι από το ελληνικό ωδείο. Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο θέατρο. Στη συνέχεια και έχοντας ένα ερέθισμα από την οικογένειά της που ασχολείται με το δικαστικό χώρο, την παρότρυναν και έχει μία σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Πλέον συνεχίζει στο θέατρο και, όπως λέει, ήθελε να έχει κι ένα πτυχίο στο άλλο αντικείμενο λόγω και της κρίσης και γιατί πλέον όλοι πρέπει να διαθέτουν προσόντα για να μπορούν να ασχοληθούν με κάτι άλλο, αν δεν πετύχει αυτό που θέλουν.

Η ειδικότητά της πάντως (πέραν του θεάτρου) σχετίζεται με την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, μια ειδικότητα που παρακολούθησε στη Βαρκελώνη. Και όπως αναφέρει, αυτό που της έλειψε, όταν έφυγε για την ειδικότητά της, ήταν το θέατρο. Αυτό που την πληγώνει στην Ελλάδα, είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξει κάποιος τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Λυπάται μάλιστα που υπάρχει τόση ανεργία στο χώρο της, αλλά γνωρίζει ότι η χώρα μας περνάει μία πολύ σοβαρή κρίση.

Αυτή την περίοδο η Δήμητρα Σιγάλα μετέχει στις πρόβες για την πρεμιέρα του έργου «Chicago» και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτό, όπως έχει άλλωστε δηλώσει. Της αρέσει άλλωστε πάρα πολύ το μιούζικαλ και γι’ αυτό αν υπάρχει αυτό στην Ελλάδα, θα ήθελε να παραμένει σε παραγωγές όπως αυτή.

Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να ασχολείται με τα σκυλιά. Τα λατρεύει άλλωστε και εκτός αυτού της αρέσει να ταξιδεύει αλλά γνωρίζει πως με το θέατρο δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να πραγματοποιεί τα ταξίδια της.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα