Τι κάνει σήμερα η Μαίρη Βλουτή;

12:08 11/11/2013 - Πηγή: TNSite
Η Τατιάνα Βλουτή αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Δασκάλους είχε πολύ σημαντικά ονόματα του θεάτρου.

Εκτός όμως από την αγάπη της για το θέατρο, η ηθοποιός πήρε πτυχίο αισθητικής και επαγγελματικού μακιγιάζ και έκανε διάφορα σεμινάρια στο Ανοιχτό Θέατρο και αλλού.

Έπαιξε και στο θέατρο το 1993 στην «Ορέστεια» του Αισχύλου ως Κλυταιμνήστρα.

Πέντε με έξι χρόνια αργότερα συμμετείχε στην παράσταση «Σιγά μην εκτεθούμε» στο θέατρο Αυλαία σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου. Έκανε ακόμη αρκετές δουλειές στο «σανίδι», αλλά της αρέσει πάρα πολύ και το μιούζικαλ.

Πέρα από αυτά η ηθοποιός ασχολήθηκε και με το παιδικό θέατρο καθώς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μωμόγεροι» ανέλαβε την οργάνωση, τη σκηνοθεσία και την συγκρότηση παιδικών θιάσων, όπου ανέβαζαν διάφορες θεατρικές παραστάσεις σαν μιούζικαλ, δηλαδή με χορό, τραγούδι και έτσι περιόδευσαν σε δήμους, κατασκηνώσεις και αλλού.

Το 1995 με 1996 παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή «Βουνό και Θάλασσα» στο Μακεδονία ΤV. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στην τηλεοπτική σειρά «Τετράς η ξακουστή» στην ΕΤ1. Ένα χρόνο αργότερα μετείχε στην παραγωγή διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών στην ΕΤ1.

Από το 1996 όμως μέχρι το 2003 έπαιζε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή» σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου. Υποδυόταν τη Ζέτα ενώ από το 2003 μέχρι το 2005 βρέθηκε στη «Λάμψη» ως Τατιάνα Δράκου. Συμμετείχε ακόμη και σε διάφορες μεταγλωττίσεις ξένων σειρών και ντοκιμαντέρ για το NATIONAL GEOGRAPHIC.

Η ηθοποιός λατρεύει επίσης το χορό και το τραγούδι με τα οποία έχει ασχοληθεί και επαγγελματικά. Της αρέσουν τα μιούζικαλ αφού μπορεί να συνδυάσει και τα τρία πράγματα.

Η Μαίρη Βλουτή που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λάμψη», στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά και με το τραγούδι ενώ ποτέ δεν άφησε και το θέατρο.

Όμως, όπως λένε άνθρωποι πολύ κοντά της, το τραγούδι ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη και ένας τρόπος που της αρέσει να εκφράζεται. Στη ζωή της ωστόσο υπάρχει και ο χορός αφού έχει διδάξει για πάρα πολλά χρόνια ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς ενώ έχει κάνει μαθήματα και σε λάτιν.

Στο πλευρό της πάντοτε είχε τους γονείς της, οι οποίοι τη στηρίζουν ακόμη και σήμερα. Της έχουν όμως σταθεί και οι φίλοι της. Πιστεύει ότι στην τηλεόραση μπήκε ως ηθοποιός σε καιρούς που οι δουλειές ήταν σοβαρές και πολύ δύσκολες για να της φέρεις σε πέρας ενώ έχει φίλους συναδέλφους οι οποίοι έχουν σταθεί στο πλευρό της.

Της αρέσει να καταπιάνεται με πάρα πολλά πράγματα, για τα οποία προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

Τα χόμπι της είναι το γκολφ, τα θαλάσσια σπορ καθώς και η τέχνη της φωτογραφίας ενώ προσπαθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ενημερώνεται.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα