Τι κάνει σήμερα η Υβόννη Μαλτέζου;

12:07 28/6/2013 - Πηγή: TNSite
Η Υβόννη Μαλτέζου τελείωσε τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Στον κινηματογράφο έπαιξε σε ταινίες όπως «Ο καιρός των Ελλήνων», «Θεόφιλος και το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» του Λ. Παπαστάθη. Όμως, τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Ποιότητας Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου για τις ταινίες Ιαγουάρος και «Θα το μετανιώσεις».

Η ηθοποιός ήταν σχεδόν παιδί, όπως έχει πει, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στο σανίδι. Αργότερα, βρέθηκε στην ιδρυτική ομάδα του Ελεύθερου Θεάτρου

και από τότε δεν θέλει να το αφήσει στιγμή. Στο ευρύ κοινό όμως έγινε γνωστή από την καθημερινή σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου», μια σειρά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Υβόννη Μαλτέζου αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, διδάσκει υποκριτική σε σχολή και περνάει όλα όσα της έμαθαν στους μαθητές της, οι ηλικίες των οποίων αρχίζουν από 18 και φτάνουν μέχρι 30 ετών. Όταν την ρωτάς εάν είναι εύκολο να ασχοληθούν οι νέοι με την υποκριτική ή αν έχουν μέλλον, εκείνη απαντά αμέσως ότι θα τους συμβούλευε να δοκιμάσουν την τύχη τους. Γιατί, όπως υποστηρίζει, είναι και ενδιαφέρον το επάγγελμά της και δραστήριο. Όμως, όπως λέει, χρειάζεται να έχουν και θάρρος και τόλμη αλλά και να παίρνουν ρίσκα. Αυτό που προέχει όλων πάντως, ξεκαθαρίζει, είναι το ταλέντο τους.

Μόλις λοιπόν η Υβόννη Μαλτέζου ολοκληρώσει τα μαθήματά της, θα φύγει από την Αθήνα για διακοπές. Αυτό θα γίνει περίπου στα μέσα Ιουλίου, λέει. Δεν έχει «κλείσει» σε κάποια θεατρική παράσταση για το καλοκαίρι αλλά για το χειμώνα συζητά κάποια πράγματα, χωρίς όμως να έχει καταλήξει. Για την τηλεόραση δεν θέλει να πει πολλά. Άλλωστε, της αρέσει να μιλά για τη δουλειά της, όταν αυτή υπάρχει. Εξάλλου, η Υβόννη Μαλτέζου είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι που την ξέρουν καλά.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα