Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Καρατζογιάννης;

12:27 4/9/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Γιάννης Καρατζογιάννης είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς που έχει διαπρέψει στο θεατρικό σανίδι και στην τηλεόραση με τις ερμηνείες του. Οι συνάδελφοί του μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και τον σέβονται. Εξάλλου, εκείνος πάντοτε ενδιαφερόταν μόνο για τη δουλειά του και μέσα από αυτήν ήθελε να προβάλλεται.

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο μετέχει στην περιοδεία «Βάκχες» και δεν του μένει σχεδόν καθόλου ελεύθερος χρόνος. Ο ηθοποιός πιστεύει ότι οι νέοι που έχουν ταλέντο, μπορούν

να δοκιμάσουν την τύχη τους στο θέατρο αρκεί να έχουν πραγματικά ταλέντο. Άλλωστε, ξέρει τις δυσκολίες του επαγγέλματος και το πόσο δύσκολα επιβιώνουν πολλοί συνάδελφοί του. Τον ενδιαφέρει πλέον το θέατρο και γι’ αυτό φροντίζει να κάνει συνεχώς δουλειές σε αυτό. Στον ελεύθερό του χρόνο φροντίζει να διαβάζει και να παρακολουθεί καλές παραστάσεις.

Τον θλίβουν οι κακές παραστάσεις, οι αρπαχτές που γίνονται ακόμη και η προχειρότητα που υπάρχει πολλές φορές. Τον θλίβει γενικά ο πρόχειρος τρόπος που κάποιοι αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Όμως, ξέρει ότι οι περισσότεροι δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα