Τι κάνει σήμερα ο Θωμάς Παλιούρας;

12:15 18/12/2013 - Πηγή: TNSite
Εδώ και περίπου 25 χρόνια ο Θωμάς Παλιούρας σκορπά το γέλιο με τους ρόλους του. Του αρέσει άλλωστε να δίνει χαρά στον κόσμο γιατί παίρνει και εκείνος χαρά.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός κέρδισε πρόσφατα μια θέση στα ρεκόρ «γκίνες» γιατί παίζει για δέκα συνεχή χρόνια τον ίδιο ρόλο στο «Σεσουάρ για δολοφόνους», το οποίο έχει μπει επίσης στο γκίνες ως η μακροβιότερη θεατρική παράσταση στην Ελλάδα. Όμως, πέρα από τις χαρές του, πριν από κάποια χρόνια μια περιπέτεια υγείας τον έκανε να δει τη ζωή από άλλη σκοπιά.

Γι’ αυτό πιστεύει, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ότι είναι πολύ σημαντικό να ζεις τη ζωή κάθε μέρα που περνά. Ο Θανάσης Παλιούρας ξαφνικά ένιωσε έναν πόνο στο στήθος και νόμισε ότι θα σωριαστεί στη σκηνή. Έσφιξε τα δόντια όμως γιατί έπρεπε να βγάλει την παράσταση. Όταν έπεσε η αυλαία όμως δεν άντεξε άλλο. Είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου, όπως τον είχε ενημερώσει ο γιατρός του. Δεν τρόμαξε. Το μόνο που τον φόβισε, όπως έχει πει, είναι να μείνει ανήμπορος σε ένα κρεβάτι.

«Το χιούμορ που διαθέτω με βοήθησε για άλλη μια φορά. Ο κυρ-Θάνατος φαίνεται ότι δεν είχε ξαναγελάσει τόσο με τα αστεία μου και είπε να μη με πάρει μαζί του», έχει πει σε συνέντευξή του.

Δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Το σημαντικό για εκείνον είναι που τον αναγνωρίζει ο κόσμος. Του μιλά στο δρόμο και τον χαιρετά. Αυτό για εκείνον είναι επιτυχία.

Ο ηθοποιός τώρα συμμετέχει στην παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» προκαλώντας για μία ακόμη φορά τον θαυμασμό του κοινού. Δεν τρομάζει πάντως με την ανεργία αφού έχει εργαστεί και ως αρχιμάγειρας του Άγιου Βασίλη στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Αυτή η δουλειά τον γέμισε χαρά αφού βρέθηκε δίπλα σε παιδιά. Πιστεύει όμως ότι το σημαντικότερο, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στο θέατρο, είναι να υπάρχει δουλειά για όλους και γι’ αυτό εύχεται να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα