Το Lipton Linea στο Athens Exclusive Designers Week ’13

19:35 23/10/2013 - Πηγή: TNSite
Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Athens Exclusive Designers Week ’13 και το Lipton Linea, το μοναδικό πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες (σε σχέση με την κλασσική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton), ανέλαβε να δροσίσει fashionistas, designers και διαγωνιζόμενους.

Η απόλυτη εβδομάδα μόδας, Athens

Exclusive Designers Week ’13 (AXDW ’13) που παρουσίασε τις τάσεις της μόδας για τη σεζόν Α/Κ 2014, βράβευσε τις δημιουργίες νέων σχεδιαστών μόδας και το Lipton Linea ήταν εκεί για να θυμίσει σε όλους πώς να αγαπήσουν και να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 200 σχεδιαστές μόδας ενώ και τις 4 ημέρες περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο τα show, τα parties, τις εκθέσεις, και τα bazaars αλλά και διάφορα φιλανθρωπικά δρώμενα. Το Lipton Linea που δεν περιέχει ζάχαρη αλλά ούτε και θερμίδες ήταν η ιδανική επιλογή για όσους βρέθηκαν στο AXDW που εκτός από το στυλ, φροντίζουν και το σώμα τους!

Το Lipton Linea είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού καθώς προσφέρει όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού. Ένας μοναδικός δροσερός συνδυασμός πράσινου τσαγιού εμπλουτισμένο σε κατεχίνες με γευστικά φρούτα, αποτελεί την πιο σίγουρη επιλογή για όσους θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα