Τόσα δίνει για «δεκάρι»

08:29 13/8/2013 - Πηγή: TNSite
Διακαής πόθος του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός ποιοτικού «δεκαριού» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στον «Δικέφαλο τον Βορρά» βρίσκονται στην αναζήτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως ακόμη δεν έχουν πετύχει τον σκοπό τους.

Μετά τον δανεισμό του Μίροσλαβ Στοχ δύσκολα θα γίνει άλλη μία οικονομική υπέρβαση για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Μάλιστα, η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς

διαθέτουν μάξιμουμ 600.000 ευρώ για αυτή την περίπτωση. Τα χρήματα δεν είναι πολλά, ούτε και λίγα και, μάλιστα, στην περίοδο που βρισκόμαστε μπορούν να προκύψουν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως στην Τούμπα αναπολούν τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, παρότι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους έξι μήνες που φορούσε την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στον ΠΑΟΚ προχώρησαν στην απόκτηση του Λόπεθ και του Βίτορ, όμως δεν θυμίζουν σε τίποτα τον 28χρονο παίκτη που συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως «αν ο Σαββίδης δεν κινηθεί γρήγορα για στόπερ που θα κάνει να ξεχαστεί ο Σίλντενφελντ, θα του το χτυπάνε όλη τη χρονιά...».

Όσον αφορά τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Σωτήρη Νίνη να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ διαψεύδουν τη συγκεκριμένη πληροφορία, αφού όπως προαναφέραμε πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ενός καθαρό «δεκαριού» εγνωσμένης αξίας.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα