Τζιόβας: Χαίρομαι που η Κατερίνα έγινε μαμά

15:36 25/7/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να μάχεται. Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για την οικονομική κατάσταση που βιώνει, για την απόφαση του να εργαστεί σε καφέ αλλά και για τη σχέση που έχει ή δεν έχει με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Το έκανα και πριν από δύο χρόνια (να δουλέψει σε καφέ) και γενικότερα το έχω πράξει πολλές φορές στη ζωή

μου. Είναι μια part time δουλειά, που έκανα από μικρός και θεωρώ ότι ξέρω καλύτερα από τις υπόλοιπες. Δεν το κάνω με αγγαρεία, βρίσκω ευχαρίστηση. Η εξυπηρέτηση της διασκέδασης του άλλου μου δίνει χαρά. Δεν θεωρώ ότι έπεσα κοινωνικά επειδή δουλεύω σε καφέ...»

«Όταν επέλεξα να είμαι με την Κατερίνα, την οποία ερωτεύτηκα, υπήρξαν κάποιες παράπλευρες απώλειες. Ήξερα ότι θα γίνει αυτό, το προέβλεπα, γιατί η Κατερίνα είναι ιδιαίτερα προβεβλημένη. Εκεί χάσαμε αναγκαστικά τον έλεγχο. (...) Πιέστηκα, αλλά όπως είπα και πριν, ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει σ΄όλα τα επίπεδα. (...) Μπήκα στο...χορό και δεν μπορούσα να αποφύγω...τον βιασμό. (...) Πήρα όμως τα μαθήματά μου. (...) Δεν μιλήσαμε (μετά τη γέννηση του μωρού της). Χαίρομαι πολύ που έγινε μαμά. Δεν υπάρχει μίσος μεταξύ μας. Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν αρχίζουν και τελειώνουν μέσα από έναν ερωτικό δεσμό. Η ζωή είναι πιο σημαντική απ΄αυτά»

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα