Τζόνι Ντεπ και Μέριλ Στριπ θα συναντήσουν τους ήρωες των παραμυθιών!

16:36 30/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Ρομπ Μάρσαλ του «Chicago» και του «Nine» αγαπάει το μιούζικαλ, γι’ αυτό και όταν η Ντίσνεϊ του αναθέτει το βραβευμένο με Τόνι «Into the Woods» των Στίβεν Ζόντχαϊμ και Τζέιμς Λαπιν, η παραγωγή μοιάζει να είναι σε καλά χέρια κι ο ίδιος στο φυσικό του χώρο. Ο σκηνοθέτης των τελευταίων «Πειρατών της Καραϊβικής» φαίνεται ότι δεν ξέχασε τον πρωταγωνιστή του, αφού ο Τζόνι Ντεπ – που έχει τραγουδήσει Ζόντχαϊμ στον μπαρτονικό «Σουίνι Τοντ»- είναι ο επικρατέστερος για το lead του νέου μιούζικαλ – παραμυθιού.

Η ιστορία ακολουθεί έναν φούρναρη και τη γυναίκα του

που προσπαθούν μέσα στο δάσος να λύσουν τα μάγεια που έχει ρίξει επάνω τους μια εκδικητική μάγισσα. Στο δρόμο τους συναντούν κλασικούς ήρωες των παιδικών παραμυθιών, όπως τη Σταχτοπούτα, την Κοκκινοσκουφίτσα, τη Ραπουνζέλ και τον Τζακ (ναι, αυτόν με τη φασολιά). Ο Τόντο του «Μοναχικού Καβαλάρη» δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα που θέτει υποψηφιότητα για ένα ρόλο στην ταινία, αλλά και το ιερό τέρας του αμερικανικού σινεμά, η Μέριλ Στριπ αυτοπροσώπως, ετοιμάζεται να τραγουδήσει το ρόλο της μάγισσας.

Ο Μάρσαλ, με τον ίδιο τον Λαπίν να επεξεργάζεται το σενάριο και τους σταθερούς του συνεργάτες Τζον Ντε Λούκα και Ντέιβιντ Κρέιν να βοηθούν στην παραγωγή και τη μουσική προσαρμογή αντίστοιχα, είναι πιθανό να αρχίσει γυρίσματα μέσα στο 2014, όταν ο Τζόνι Ντεπ ελαφρύνει το πρόγραμμά του από άλλες υποχρεώσεις, ενώ με αυτήν την εξέλιξη φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στους «Πειρατές», οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν τον Σπάροου τους υπομονετικά, έως ότου να ολοκληρώσει το «Into the Woods».

Ο περιζήτητος πρωταγωνιστής έχει στα προσεχώς του εκτός από το επικείμενο «Μοναχικό Καβαλάρη», το επιστημονικής φαντασίας «Transcendence» του Γουόλι Φίστερ (με Μοργκαν Φρίμαν, Ρεμπέκα Χολ, Κίλιαν Μέρφι, Κέιτ Μάρα και Πολ Μπέτανι) και το αστυνομικό «Black Mass» του Μπάρι Λέβινσον.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα