Βόκολος: Έτσι θα αντιμετωπίσουμε τους Ρουμάνους

00:35 24/10/2013 - Πηγή: TNSite

Αισιόδοξος είναι ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος, σχετικά με την κλήρωση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στους αγώνες μπαράζ που θα οδηγήσουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Κακά τα ψέματα, θεωρητικά είναι πολύ καλή η κλήρωση για μας", δήλωσε ο βοηθός του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού, μιλώντας στο news.gr.

"Θέλαμε να αποφύγουμε τη Γαλλία και τη Σουηδία και το καταφέραμε", πρόσθεσε.

"Η κλήρωση μοιάζει εύκολη, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο θεωρητικά. Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται πια να ανησυχούμε για το μέγεθος του αντιπάλου και μπορούμε να προσηλωθούμε στο παιχνίδι των Ρουμάνων, που πιστεύω ότι μας ταιριάζει", επισήμανε ο Λεωνίδας Βόκολος.

"Πλέον, είναι δύο τελικοί για μας. Θέλουμε να περάσουμε στο Μουντιάλ και να βρεθούμε στα γήπεδα της Βραζιλίας. Για την κρισιμότητα του αγώνα, φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται να κάνω λόγο, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι", συνέχισε.

Οι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές της Στεάουα, ο αμυντικός Γκάρντος και ο τερματοφύλακας Ταταρουσάνου δήλωσαν ότι "η Ελλάδα είναι εφικτός αντίπαλος για να αποκλείσουν και ότι η Ρουμανία έχει ταχύτητα, ενώ η Ελλάδα είναι αργή". Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν άφησε περιθώρια για να μας χτυπήσουν οι Ρουμάνοι εκεί που πιστεύουν ότι "πονάμε".

"Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω δηλώσεις αντιπάλων. Κι εκείνοι έχουν δικαίωμα να δουν την κλήρωση από τη δική τους πλευρά και να κάνουν ό,τι εκτιμήσεις και δηλώσεις θέλουν", σχολίασε.

"Στην Εθνική ομάδα δεν υπάρχει κλίμα εκδίκησης για τον άτυχο αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 1970. Τέτοιες προσεγγίσεις φέρνουν ηττοπάθεια. Αυτό που κοιτάμε είναι το πώς είναι η Ρουμανία τώρα", δήλωσε σε ερώτηση για... ενδεχόμενα αντίποινα αποκλεισμού, μετά από εκείνον που υπέστη η αρμάδα των Μίμη Δομάζου και Νταν Γεωργιάδη.

Επίσης, ο βοηθος του Φερνάντο Σάντος πρόσθεσε ότι η Εθνική δεν είχε να φοβηθεί ούτε το κρύο στην Ισλανδία για να θεωρεί τους Ρουμάνους ως καλύτερη κλήρωση. "Είναι πολλά τα υπέρ και τα κατά που μπορείς να βγάλεις αν καθίσεις και αναλύσεις κάθε αντίπαλο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντίπαλός μας τώρα είναι η Ρουμανία", συμπλήρωσε.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα