Βόλος: Προς κατάργηση 22 Οργανισμοί ΟΤΑ

19:56 7/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 22 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαιού καταργούνται ή συγχωνεύονται στη Μαγνησία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του διαδικτυακού τόπου aftodioikisi.gr.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο Δήμο Βόλου περιλαμβάνονται η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΑΝΕΒΟ, ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, ο ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας, η ΔΕΥΑΜΒ και το Μουσείο Αλέξανδρος Δάμτσας (Πινακοθήκη). Στο Δήμο Ζαγοράς καταργείται η

Κοινωφελής Επιχείρηση, στο δήμο Αλμυρού το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Πολιτισμός – Παιδεία – Αθλητισμός – Κοινωνική Προστασία κι Αλληλεγγύη) και η Κοινωφελής Επιχείρηση, στο Δήμο Αλοννήσου ο Οργανισμός Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων, στο Δήμο Σκιάθου η ΔΕΥΑ Σκιάθου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, η Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Σκιάθου, η Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών και η Δημοτική Επιχείρηση Επικοινωνία Ενημέρωσης. Στο Δήμο Σκοπέλου καταργείται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου το Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. Τέλος στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, καταργούνται ή συγχωνεύονται η Αναπτυξιακή Μηλεών Α.Ε. ΟΤΑ, η Παραγωγική και Εμπορική Μηλεών Α.Ε. και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Ν. Πηλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα