Ξεκινάει το φεστιβάλ βιβλίου

19:07 5/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μια μεγάλη γιορτή βιβλίου για μικρούς και μεγάλους ξεκινάει στην καρδιά του καλοκαιριού στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο για όλη την οικογένεια, το AVENUE στο Μαρούσι.

Θα έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε το βιβλίο των διακοπών μας μέσα από μεγάλη ποικιλία τίτλων, τιμών και περιεχομένου. Θα υπάρχουν βιβλία για όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, νέοι τίτλοι-κυκλοφορίες αλλά και βιβλία σε ειδικές τιμές. Μαζί, μοναδικές εκδηλώσεις και πολλά happenings από τους συμμετέχοντες εκδοτικούς οίκους.


Το

πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τα παρακάτω και έπεται συνέχεια…

Τρίτη 9/7/2013 στις 19:00 ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η πιο δημοφιλής σειρά βιβλίων ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ έγινε εκδήλωση! Παιδιά, ελάτε να γνωρίσετε τον Γκρεγκ Χέφλι και την παρέα του, μέσα από πολλά παιχνίδια που αναλαμβάνει ο ειδικός… Σπασικλο-εμψυχωτής, με άφθονο χιούμορ!

Πέμπτη 11/7/2013 στις 19.00 Καλοκαιρινή γιορτή για παιδιά με τους αγαπημένους ήρωες της Disney από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η νηπιαγωγός Βάσω Κονδύλη της θα σας ξεναγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μάθησης και της ψυχαγωγίας.

Πέμπτη 11/7/2013 στις 18:30-20:30: «ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ» ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η συγγραφέας θα βρίσκεται στο χώρο για να συνομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Παρασκευή, 12/7/2013 στις 19.00 ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ Γίργκεν Μπανσέρους από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ και με τη βοήθεια του εμψυχωτή Γιώργου Λυμπέρη θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα, θα παραθέσουμε τα στοιχεία, θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».

Τρίτη, 16/7/2013 στις 19.00 ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΜΟ από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ελάτε όλοι να μετατρέψουμε το Εμπορικό Κέντρο AVENUE στον υπέροχο βυθό του Νέμο και να λύσουμε αυτούς και άλλους τόσους γρίφους για τους ήρωες, τις καθημερινές τους συνήθειες και τις περιπέτειες που ζουν. Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί από την παιδαγωγό – εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής Μαρία Λαγωνίκα και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο από τη σειρά της Disney «Τα Κλασικά».

Τετάρτη 17/7/2013 στις 18:30-20:30 «ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΤΑΤΑ» ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η συγγραφέας θα βρίσκεται στο χώρο για να συνομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Πέμπτη 18/7/2013 στις 19:00 ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ 2 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Παιδιά, σας περιμένουμε με το συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση, να βοηθήσουμε τον Βρασίδα τον αχινό στη νέα του περιπέτεια!

Παρασκευή 19/7/2013 19:00 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Ο Χρήστος Δημόπουλος θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά με ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!

Σάββατο 20/7/2013 στις 19.00 ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΜΟΝΤ ΚΛΑΒΙΕ της Κατερίνας Κρις από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Στη σειρά κυκλοφορούν 3 βιβλία μέχρι στιγμής. Η αρχιβοηθός του Έγκμοντ Κλαβιέ παίζει διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά και τα βοηθάει να ανακαλύψουν τα χμ που κρύβονται στα βιβλία.

Τρίτη 23/7/2013 στις 19.00 ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Τζερόνιμο Στίλτον από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Στην παρουσίαση ηθοποιός με τη στολή του Τζερόνιμο Στίλτον διαβάζει στα παιδιά απόσπασμα από ένα βιβλίο και στη συνέχεια παίζει με τα παιδιά ένα παιχνίδι.

Πέμπτη 25/7/2013 στις 20.00 ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ του Δημήτρη Μπουραντά. Ο καθηγητής Δηµήτρης Μπουραντάς επιλέγει από τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήµες όλα τα στοιχεία για μια επιτυχημένη ζωή, έχοντας επιβεβαιώσει την πρακτική τους χρησιµότητα από τη συμβολή τους στη δική του ζωή, από την εμπειρία του στη συμβουλευτική χιλιάδων νέων και γονέων και από την εμπειρία του ως γονέας δύο παιδιών στην εφηβεία. Μας τα παρουσιάζει µε κατανοητό, πρακτικό και απολαυστικό τρόπο και µας δίνει µία μοναδική «βίβλο» για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελµατική ζωή.

Και βεβαίως να μην παραλείψουμε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του AVENUE, Γοργονούλες και Ραλίστες, με την Άριελ τη μικρή γοργόνα και τα Cars, που συνεχίζονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-21.00. Παιχνίδι, κέφι και δωράκια για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν τόσο το ΦΕΣΤΙΒΑΛ όσο και οι παρουσιάσεις θα είναι στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου και οι ώρες λειτουργίας του ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα είναι τις καθημερινές 09.00-21.00 και τα Σάββατα 09.00-20.00. Το parking είναι πάντα δωρεάν για τους πελάτες του AVENUE.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ.Κηφισίας 41-47 Μαρούσι. Τηλ. 210 6100901. www.avenuemall.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα