Υποβιβασμός της ΑΕΚ μετά από 89 χρόνια ιστορίας;

22:37 14/4/2013 - Πηγή: TNSite

Και ενώ η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ισορρόπησε την αναμέτρηση, κάτι που έφερε περισσότερο εκνευρισμό στις εξέδρες.
Η νίκη ήταν απαραίτητη.

Τα πράγματα ξέφυγαν, όταν στο 87' ο Μπουγαϊδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Εκεί είχαμε εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να τρέχουν στα αποδυτήρια. Περίπου

20 οπαδοί πήγαν μπροστά από τα επίσημα, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους,ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ, στο ταρτάν του σταδίου.

Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν κλαίγοντας από το γήπεδο, όχι λόγω των δακρυγόνων, αλλά από την θλύψη τους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους. Να τονίσουε πως γίνεται προσπάθεια από πλευράς ΑΕΚ για να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί
Διεκόπη η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό, που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές κατέφυγαν στα αποδυτήρια και πλέον μένει να δούμε αν το παιχνίδι θα αρχίσει εκ νέου.

Έφυγαν κλαίγοντας φίλαθλοι της ΑΕΚ για την “κατάντια” της ομάδας
Ο διαιτητής φέρεται να έχει αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα
Τον παρακαλάνε κλαίγοντας οι παίκτες της ΑΕΚ
Σε περίπτωση οριστικής διακοπής, ο κανονισμός προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών. Αυτό σημαίνει τον υποβιβασμό της ομάδας από τώρα

Το χρονικό της εισβολής και οι διαβουλεύσεις

Μετά το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87ο λεπτό, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού αλλά και τα μέλη της αποστολής έφυγαν για τα αποδυτήρια όπως και αυτοί της ΑΕΚ, ενώ κάποιοι οπαδοί κατάφεραν και εισέβαλαν στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε αμέσως το ματς.

Λίγο αργότερα και μετά από αρκετές διαβουλεύσεις ο Τριτσώνης πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί σίγουρα με αφαίρεση βαθμών, γεγονός που θα σημάνει αυτομάτως τον υποβιβασμό της στη Football League.

Σημειώνεται πως ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκλαιγαν και ζητούσαν από τον διαιτητή να μην διακόψει το ματς προκειμένου να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο ο διαιτητής Τριτσώνης δεν άλλαξε γνώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα