Thank God It's Friday........

……. κι ας ήταν Τετάρτη!!
Τετάρτη απόγευμα μας μάζεψε η αγαπημένη μας Βίκυ στα Friday’s, στο Κολωνάκι, σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας, για να δοκιμάσουμε και να βαθμολογήσουμε 11 (το γράφω και ολογράφως έντεκα) υπέροχα πιάτα!
Παρούσα φυσικά όλη η γνωστή τρελοπαρέα των food bloggers, που όταν συναντιέται γίνεται ένας σχετικός χαμός.
Χάρηκα αφάνταστα που γνώρισα και κάποιες ακόμα food bloggers
που δεν είχα ξανασυναντήσει, κορίτσια ήσασταν όλες υπέροχες!!!!!
Δεν ξέρω στ’ αλήθεια από που να αρχίσω να λέω!!
Τα πιάτα όλα νόστιμα και εντυπωσιακά, με την γνωστή ποιότητα των Friday’s.
To σέρβις??? Νομίζω ήταν αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλα!!!!
Οι υπεύθυνοι γελαστοί, ευγενικοί, εξυπηρετικοί, απαντούσαν με προθυμία σε κάθε μας ερώτηση!
Και πάνω απ’ όλα ….. ανεκτικοί, ούτε ξέρω πως άντεξαν όλες εμάς, οι οποίες είχαμε τόσο πολύ κέφι και κάναμε τόσα αστεία μεταξύ μας αλλά και μαζί τους, που….. δεν λέω άλλα!
Αφού δεν τα είπε η Βιβή, ποια είμαι εγώ να τα μαρτυρήσω?? χα χα χαα!
Θα σας πω μόνο ότι ξεκινήσαμε νωρίς το απόγευμα και … διαλυθήκαμε (όχι ησύχως και καθόλου προθύμως ) μετά τα μεσάνυχτα!!
Θα ήθελα να τονίσω την απίστευτη καθαριότητα που επικρατούσε σε όλον τον χώρο και ειδικά στην κουζίνα, την οποία μας επέτρεψαν να επισκεφτούμε και να θαυμάσουμε!
Θα ήθελα να ξανατονίσω το πόσο απίστευτα ευγενικό και εξυπηρετικό ήταν ΟΛΟ (και όταν λέω όλο, εννοώ όλο) το προσωπικό των Friday’s!
Εκτός από τα 11 πιάτα, απολαύσαμε εξωτικά κοκτέϊλς, απίστευτα σφηνάκια (το σφηνάκι καρπούζι ήταν τέλειο), καφέδες, ποτά, αναψυκτικά και ….ούτε θυμάμαι πόσα ακόμη!
Η πρώτη πρώτη φωτό είναι το πιάτο που παραγγέλνω 8 στις 10 φορές όποτε πηγαίνω στα Friday’s, το Jack Daniel’s Glazed Ribs, και το οποίο φυσικά βαθμολόγησα με κλειστά μάτια με άριστα!!
Για το τέλος, ένα απίστευτο παγωτό, αλλά και ένα σπέσιαλ εσπρεσάκι για όσες το … ξενυχτήσαμε!
Φεύγοντας μας έδωσαν ένα σωρό δωράκια, ανάμεσα στα οποία και ένα βάζο με την υπέροχη Jack Daniel’s σάλτσα τους, η συνταγή της οποίας τηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό!
Ευχαριστούμε όλα τα υπέροχα παιδιά των Friday’s αλλά και την Βίκυ που οργάνωσε την πανέμορφη αυτή εκδήλωση γευσιγνωσίας και ευχόμαστε από καρδιάς να ακολουθήσουν πολλές πολλές ακόμα τέτοιες εκδηλώσεις!
Επισκεφτείτε τα Friday’s όποια μέρα της εβδομάδας θέλετε, δεν έχει καμιά σημασία αν είναι Παρασκευή, έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα θα σας κάνουν να νοιώθετε σαν να είναι Παρασκευή και να λέτε Thank God It’s Friday!!
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Thank God Its Friday,
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές