«Bella» όπως πάντα

SHOWBIZ«Bella» όπως πάνταΤετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 19:22

Τις παλιές, καλές εποχές της μόδας έζησαν όσοι βρέθηκαν προχθές το βράδυ σε ένα από τα πλέον εμβληματικά αρχοντικά της Αθήνας, το Μέγαρο Υπατία.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Και αυτό όχι μόνο λόγω της ποιότητας της πασαρέλας που οργανώθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά και εξαιτίας της παρουσιάστριας της εκδήλωσης. Η Μπέλλα Αδαμοπούλου, που είχε στεφθεί Μις Ελλάς 1975, ενώ υπήρξε και θρυλικό μοντέλο στις δεκαετίες '70 και '80, παρουσίασε το event που

διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Αμαρυλλίδες». Με τη διαχρονική ομορφιά της θύμισε στους παρευρισκομένους τις μοναδικές εποχές της παλιάς καλής αθηναϊκής κοινωνίας αλλά και των γκλαμουράτων επιδείξεων μόδας, με τις οποίες έχει ταυτιστεί το όνομά της, τότε που οι πασαρέλες των σχεδιαστών στήνονταν σε πολυτελή σαλόνια και είχαν κοινωνικό σκοπό.

Κομψή όπως πάντα -φορούσε μαύρο κολάν που αναδείκνυε τις τέλειες γραμμές της, μαύρο σακάκι και λευκό αέρινο τοπ-, η Μπέλλα συγκέντρωσε πάνω της τα φλας. Αν και δεν είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια, έβαλε τη σφραγίδα της στην επίδειξη μόδας της Cristi Academy, με μοντέλα όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη και άλλες απόφοιτες από της σχολή της Κρίστι Κρανά, που φορούσαν δημιουργίες γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών (Kostetsos, Κεφαλέα J.K, γουναρικά Ελενα Κουλαουζίδου και νυφικά Karaververis).

Ο σκοπός του συλλόγου

Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς Πνευμόνων «Η σκυτάλη» και στον Σύλλογο Φίλων Εντατικής Θεραπείας Παιδιού «Η πνοή». Οι «Αμαρυλλίδες» είναι φιλανθρωπικό σωματείο γυναικών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2007 και αποτελείται από 200 μέλη. Ο σκοπός του συλλόγου είναι φιλανθρωπικός, πολιτιστικός και κοινωνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα