Event «ΕΛΠΙΔΑΣ» και αγάπης

SHOWBIZEvent «ΕΛΠΙΔΑΣ» και αγάπηςΣάββατο, Δεκέμβριος 8, 2018 - 15:00

❱❱ Sold out το χριστουγεννιάτικο party της Μαριάννας Γουλανδρή - Λαιμού στο «Hotel Ermou»

Η «χρυσή» νεολαία της Αθήνας αναλαμβάνει τα ηνία όσον αφορά και τα μεγάλα πάρτι που οργανώνονται στη high society με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Σήμερα θα δοθεί το καθιερωμένο νεανικό χριστουγεννιάτικο πάρτι των αδελφών Σάχι και Ράιαν Χούρι

στο σπίτι τους στην Κηφισιά, ανιψιών του ζεύγους Χούρι, που οργάνωσαν το πάρτι στον Ρέμο, ενώ μουσική θα παίξει το συγκρότημα The Gatsbies, του Βασίλη Μιχαήλ και του Γιώργου Περούλια.

Την Τετάρτη το βράδυ το «Hotel Ermou» θα μεταμορφωθεί σε glam disco ελπίδας και αγάπης για το πάρτι της Μαριάννας Γουλανδρή - Λαιμού, η οποία είναι επικεφαλής του ELPIDA Youth. Ηδη η πρόσκληση που κοστίζει 100 ευρώ έχει γίνει sold out εδώ και μήνες, καθώς φημολογείται ότι θα είναι το ωραιότερο και πιο κεφάτο πάρτι της χρονιάς, και μάλιστα για καλό σκοπό. Το dress code, όπως γράφει η πρόσκληση, είναι «Christmas» και μουσική θα παίξει ο εφοπλιστής Νίκος Μαρτίνος, που ως μουσικός κάνει διεθνή καριέρα.

Το ELPIDA Youth αποτελείται από νέα κορίτσια -από την Τατιάνα Μπλάτνικ ως την Κλαίρη Τσαβλίρη- και έχει αποστολή την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 από μια ομάδα νέων ηλικιακά μελών του συλλόγου, που ήδη έχουν χτίσει πάνω στο ισχυρό όραμα του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ καινούργιες ιδέες και δράσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα