In love η κόρη της Βάνας Μπάρμπα

SHOWBIZIn love η κόρη της Βάνας ΜπάρμπαΔευτέρα, Μάρτιος 26, 2018 - 13:08

❱❱ Βραδινή έξοδος της όμορφης Φαίδρας με κούκλο γαλανομάτη

Ο έρωτας «χτύπησε» την κόρη της Βάνας Μπάρμπα! Η 17χρονη Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή ζει το πρώτο της φλερτ με έναν κούκλο γαλανομάτη νεαρό, ονόματι Μάξιμο.

Τους δύο ερωτευμένους «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό καφέ-μπαρ της Γλυφάδας. Η όμορφη έφηβη, «φτυστή» η διάσημη μαμά της, καθόταν δίπλα στον γοητευτικό

συνοδό της και τις ώρες που παρέμειναν στο μαγαζί δεν τράβηξε λεπτό τα μάτια της από πάνω του. Το ζευγάρι, αν και απέφυγε οποιαδήποτε τρυφερή κίνηση, αγκαλιές ή φιλιά, ήταν βέβαιο πως ζούσε το δικό του γλυκό όνειρο, με τον νεαρό να κρατά το χέρι της αγαπημένης του σφιχτά κάτω από το τραπέζι. Η μοναχοκόρη της γνωστής ηθοποιού, καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία ναυτιλιακών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή, μπορεί να είναι full in love, ωστόσο παραμένει ένα ντροπαλό κορίτσι, με φυσική ομορφιά και ιδιαίτερα συνεσταλμένο.

Αν και τον περασμένο Οκτώβριο εμφανίστηκε στο πλαίσιο της 22ης Athens Xclusive Designers Week κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, και μάλιστα στην πασαρέλα του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Tassos Mitropoulos, τα... μυαλά της Φαίδρας δεν πήραν αέρα. Αλλωστε, αν και μαθήτρια λυκείου ακόμη, βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από την ημέρα που γεννήθηκε, είναι ήδη celebrity και έχει κληρονομήσει τον αέρα και το σεξαπίλ της εντυπωσιακής πρωταγωνίστριας μαμάς της!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα