Αδίστακτοι ληστές τσάκισαν στο ξύλο φουκαρά εστιάτορα στην Κεφαλλονιά

18:22 7/9/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑδίστακτοι ληστές τσάκισαν στο ξύλο φουκαρά εστιάτορα στην ΚεφαλλονιάΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 7, 2018 - 18:20

❱❱ Με μώλωπες στο πρόσωπο και τραύματα στο σώμα από τα χτυπήματα αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι τους...

... στην Ασσο για να τους ληστέψουν, χθες τα ξημερώματα, κατέληξαν στο Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς τα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας. Η αδικαιολόγητη βιαιότητα των δραστών, που δεν δίστασαν να τους ξυλοκοπήσουν αλύπητα, προκαλεί ανατριχίλα.

Οι κουκουλοφόροι ληστές διέρρηξαν αρχικά το

εστιατόριο που διατηρεί στην περιοχή ο Αντώνης Χρυσάφης και το έκαναν άνω κάτω. Ομως δεν βρήκαν χρήματα και στη συνέχεια παραβίασαν με λοστούς το σπίτι του. Αμέσως ξυλοκόπησαν διαδοχικά τον ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του, την κόρη τους και τον γαμπρό τους, άρπαξαν τις εισπράξεις της επιχείρησης και εξαφανίστηκαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς, όπου νοσηλεύτηκαν.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλα και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω, μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι Ελληνες ή ξένοι, μόνο είπαν “ευρώ, ευρώ”... Αν είχα όπλο στο σπίτι, θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα» δήλωσε ο Αντώνης Χρυσάφης από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο inkefalonia.

Keywords
Τυχαία Θέματα