ΑΕΚ: «Μπήκε στο κλίμα» ο Ντιέγκο Μπουονανότε

18:10 7/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΕΚ: «Μπήκε στο κλίμα» ο Ντιέγκο ΜπουονανότεΔευτέρα, Σεπτέμβριος 7, 2015 - 18:04

Η φιλική νίκη (3-0) επί του Παναιτωλικού την Παρασκευή δεν έκανε... σοφότερους τους υπεύθυνους του αγωνιστικού προγραμματισμού της ΑΕΚ. Στην ομάδα αποφάσισαν να μην αποκτήσουν επιθετικό, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, και πλέον ο χρόνος είναι αυτός που μπορεί να φέρει την απόλυτη δικαίωση ή μη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ντιέγκο Μπουονανότε «μπήκε στο κλίμα», έδειξε ότι όχι μόνο ανεβάζει επίπεδο

τη μεσοεπιθετική λειτουργία της «Ενωσης», αλλά της δίνει και ταχύτητα με τον τρόπο που μοιράζει το παιχνίδι, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος πήρε μια πρώτη γεύση από συνθήκες αγώνα, και, μέρα με την ημέρα, θα ανεβάζει στροφές ώστε στο τέλος του μήνα να είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι δύο προαναφερθέντες, μαζί με τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος έχει ήδη υποτάξει το «εγώ» του προς όφελος της ομάδας κι έχει «μπει στο πνεύμα» τού τι ζητάει ο Τραϊανός Δέλλας, θα αποτελέσουν τους καταλύτες του παιχνιδιού της ΑΕΚ όταν θα έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ... κουράγιο πήρε και ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Δεν είναι τυχαίο ότι το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι που είχε στο Αγρίνιο έφτιαξαν τη διάθεση του Νιγηριανού φορ, και στους συμπαίκτες του εκμυστηρεύτηκε ότι όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνει, τόσο καλύτερα θα αποδίδει. Λογικό επιχείρημα, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι η «τροφοδοσία» από τη μεσαία γραμμή θα είναι κορυφαίου επιπέδου.

Επόμενη υποχρέωση είναι το κυριακάτικο (16.00) εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα διεξαχθεί για την 3η Αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Δέλλας περιμένει πώς και πώς την επιστροφή των διεθνών, προκειμένου να αρχίσει την κατάστρωση των πλάνων του, αλλά το αρνητικό είναι ότι οι Βάργκας και Μπαρόχα θα έχουν κάνει ουσιαστικά μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα μέχρι την Κυριακή. Βέβαια, αν επιστρέψουν δίχως προβλήματα, τότε δεν θα τεθεί εν αμφιβόλω η παρουσία τους στο αρχικό σχήμα.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα