Αγκαλιά και μες στην τρελή χαρά ο Παπανδρέου με την Καλομοίρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Αγκαλιά και μες στην τρελή χαρά ο Παπανδρέου με την ΚαλομοίραΤετάρτη, Ιανουάριος 11, 2017 - 13:21

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τυχαία συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με την τραγουδίστρια στο φουαγιέ θεάτρου

Ξεκίνησε με Κατερίνα Καινούργιου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

-τη γνώρισε σε γυμναστήριο-, συνέχισε με Καλομοίρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρακολούθησε την παράσταση «Ωραία μου κυρία» στο θέατρο Πάνθεον και εκεί συνάντησε την Καλομοίρα, με την οποία ευτυχώς μιλούν την ίδια γλώσσα και έτσι, φαντάζομαι, συνεννοήθηκαν. «Rising star» και «λεφτά υπάρχουν» μπλέχτηκαν γλυκά στο φουαγιέ του θεάτρου. Χαρά η Καλομοίρα, δεν λέγεται! Και από εμάς, λοιπόν, κάθε ευχή στον πρώην πρωθυπουργό, να του τύχει και συνάντηση κορυφής με την Ελένη Μενεγάκη!

(!)

«Ψήνεται», και μάλιστα πολύ έντονα, το κόμμα του πρίγκιπος Νικολάου. Οπως ακούσαμε σε κάποιον διάδρομο της Βουλής, οι βασιλικοί βολιδοσκοπούν για μετεγγραφή σε αυτό βουλευτή της Ν.Δ. με δεξιές τάσεις και οικογένεια με παραδοσιακές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο.

Γίνεται επίσης προσπάθεια να έρθει πιο κοντά ο Νικόλαος με μπρουτάλ αρχηγό νέας πολιτικής κίνησης. Εν πάση περιπτώσει, ας περιμένουμε. Αν του κάτσει του Νικολάου και γίνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμς βασιλιάς της Αγγλίας, μετά Brexit, θα έχει και διεθνές κονέ το πριγκιπικό κόμμα.

Η ρομαντική «απόδραση» του Μεϊμαράκη

Σινεμαδάκι, ταβερνάκι, Βουλή μόνο όταν συνεδριάζει η Ολομέλεια και, μόλις του δίνεται η ευκαιρία, όπου φύγει φύγει.

Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος πρόσφατα πήγε σινεμά και παρακολούθησε την ταινία «Τζάκι» με τη Νάταλι Πόρτμαν

. Ο Βαγγέλας επέστρεψε στη δικηγορία αναλαμβάνοντας επιλεκτικά υποθέσεις με νομική συμβουλή και, όταν ξεμπερδεύει, παίρνει τη σύζυγό του και το σκάει στο εξωτερικό. Χριστούγεννα έκανε στη Βουδαπέστη και ρομαντική βαρκάδα στον Δούναβη.

Πετάει ο Κυριάκος!

Την Πέμπτη τελικά θα πάει Κω και Ψέριμο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Εάν θυμάστε, πρόκειται για το ταξίδι που θα έκανε προ των Φώτων και αναβλήθηκε λόγω καιρού. Τώρα φαίνεται ότι οι μετεωρολόγοι δίνουν το OK στον πρόεδρο. Εκεί θα τον υποδεχθεί η πρώην βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, που ζει στη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα