Αγνώριστη η Ποπάρα!

SHOWBIZΔεν είναι η Μπιγιονσέ, είναι η Ποπάρα με... τριπλή δόση photoshop και 1.000.000 φίλτρα!Αγνώριστη η Ποπάρα!Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018 - 13:45

❱❱ H φωτογραφία της Μαλιωτάκη (με photoshop και φίλτρα) και το μήνυμά της για να προλάβει τις... αντιδράσεις

Δεν είναι η Μπιγιονσέ, είναι η Ποπάρα με... τριπλή δόση photoshop και 1.000.000 φίλτρα! Οσοι ακολουθούν

την Πόπη Μαλιωτάκη στα social media σίγουρα θα δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν σε τούτη την πρόσφατη (και ομολογουμένως πολύ sexy!) φωτογραφία που διοχέτευσε η ίδια στο διαδίκτυο.

Φορώντας μόνο ένα κόκκινο σουτιέν, η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μοιράστηκε το «κλικ» με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Προηγουμένως, βεβαίως, το είχε... τερματίσει στο photoshop, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται. Η ίδια, ωστόσο, δεν... μάσησε. Απεναντίας, ανάρτησε την εικόνα στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, θέλοντας να προλάβει τυχόν αρνητικές αντιδράσεις.

Σκληρή κριτική

«Η αλήθεια είναι πως πριν δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία είχα τις αμφιβολίες μου. Σκεφτόμουν πολύ έντονα τις αντιδράσεις του κόσμου, την αναμενόμενη σκληρή κριτική και τα πικρόχολα σχόλια που θα ακούσω» έγραψε η Πόπη Μα-λλιωτάκη και συνέχισε:

«Ποτέ δεν έκανα κάτι που θα πλήγωνε και θα εξέθετε τα παιδιά μου, γι' αυτό και πάντα ζητάω τη γνώμη τους και ακούω τις συμβουλές τους. Θεωρώ ότι η ζωή της γυναίκας δεν σταματάει όταν γίνει μητέρα και αυτό το μήνυμα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί με όλες τις καταπιεσμένες γυναίκες που ζουν κάτω από την πίεση και τα πρέπει της κοινωνίας. Μια γυναίκα δεν παύει να είναι γυναίκα όσα παιδιά και αν έχει, πρέπει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο να αφιερώνει στον εαυτό της, να κρατάει τη θηλυκότητά της και να αφήνει πίσω το “τι θα πει ο κόσμος”».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα