Αλέξανδρος Μανωλόπουλος: Τι κάνει στο παιδί μου;

COVER STORYΣε εξέλιξη άγριο δικαστικό θρίλερ με μηνύσεις! Κραυγή αγωνίας του πατέρα για το αγγελούδι τουΑλέξανδρος Μανωλόπουλος: Τι κάνει στο παιδί μου;Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 13:09

❱❱ Καταγγελίες και μηνύσεις από τον πρώην σύντροφο της γνωστής fashion blogger Ζήνας Χαρκοπλιά, με την οποία έχει αποκτήσει ένα αγοράκι
❱❱ Στη δημοσιότηταβίντεο-σοκ κακοποίησης του μικρούλη Νόα από τον αλλοδαπό νυν φίλο της καλλονής

Ενα πρωτοφανές δικαστικό θρίλερ εκτυλίσσεται τις

τελευταίες ημέρες μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας, με πρωταγωνίστρια την πασίγνωστη fashion blogger Ζήνα Χαρκοπλιά και μήλον της Εριδος το δίχρονο αγοράκι που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της Αλέξανδρο Μανωλόπουλο, ο οποίος κατηγορεί τον Ισπανό νυν φίλο της για κακοποίηση του μωρού!

Αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στάθηκε το βίντεο-σοκ που ανάρτησε, προφανώς κατά λάθος, η 32χρονη fashion blogger στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται το δίχρονο αγοράκι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από έναν άνδρα που, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, είναι ο τωρινός σύντροφός της, με τον οποίο διαμένει μόνιμα στην Ισπανία.

Οι εξοργιστικές εικόνες πυροδότησαν την άμεση αντίδραση του Αλέξανδρου Μανωλόπουλου, ο οποίος προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας καταθέτοντας μήνυση κατά της 32χρονης μητέρας και του Ισπανού συντρόφου της, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του γιου του που, όπως καταγγέλλει, ζει κάτω από επικίνδυνες και τραυματικές συνθήκες.

«Σωματική βία»

«Μόλις χθες στο Instagram της αναφερόμενης αναρτήθηκε ένα ανατριχιαστικό οπτικοακουστικό υλικό, όπου το παιδί 2 ετών βασανίζεται με άσκηση σωματικής βίας με δράστη τον αλλοδαπό ερωτικό σύντροφο της αναφερόμενης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού στην έγκλησή του, περιγράφοντας το περιεχόμενο του βίντεο, το οποίο προσκόμισε στις εισαγγελικές Αρχές.

«Στο βίντεο δευτερολέπτων που αναρτήθηκε από την αναφερόμενη -προφανώς εκ παραδρομής, καθώς αμέσως μετά την ανάρτηση διεγράφη και όλως τυχαίως πρόλαβα να το καταγράψω- φαίνεται το παιδί να κλαίει, καθώς με αυταρχικό τρόπο στα ισπανικά τού επιβάλλεται από τον συμβίο της αναφερόμενης να πει τη λέξη SI (“ναι” στα ισπανικά) και όσο το παιδί δεν αποκρίνεται δέχεται πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι κατά τα οποία καταγράφεται και ο ήχος που παράγει το κρανίο του παιδιού» τονίζει ο Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η επικινδυνότητα των χτυπημάτων στο κρανίο του ανηλίκου στη βρεφική ηλικία είναι αυτονόητη».

Οπως σημειώνει ο πατέρας του αγοριού που αγωνιά για τις βιαιοπραγίες σε βάρος του, «εάν το απόσπασμα αυτό αναρτήθηκε από τον αλλοδαπό σύντροφο της αναφερόμενης εκ λάθους, δεν θέλω καν να διανοηθώ τι μπορεί να συμβαίνει στο τέκνο μου καθημερινά».

«Οι ανωτέρω εγκληματικές πράξεις έλαβαν χώρα κατά τις διακοπές στις οποίες βρίσκεται η κυρία Χαρκοπλιά με τον Ισπανό σύντροφό της, παραβιάζοντας την επικοινωνία του βρέφους με τον πατέρα-εντολέα μας, ο οποίος μετέβη, σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Θήβας, στη Βαρκελόνη, ώστε να έχει την καθορισμένη με το παιδί επικοινωνία, αλλά ουδέποτε του παραδόθηκε το παιδί» εξηγεί στην «Espresso» o δικηγόρος του Αλέξανδρου Μανωλόπουλου, Νίκος Αγαπηνός, πιθανολογώντας μάλιστα πως «οι πράξεις που φαίνονται στο οπτικοακουστικό υλικό έλαβαν χώρα και αναρτήθηκαν ως μέσο (νοσηρής) χλεύης προς τον εντολέα μας».

Οι σχέσεις μεταξύ των γονέων του δίχρονου αγοριού παραμένουν τεταμένες μετά την ξαφνική αποχώρηση, όπως αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, της Ζήνας Χαρκοπλιά από τη χώρα και την εγκατάστασή της στη Βαρκελόνη με τον νέο της σύντροφο.

Η απόφαση αυτή είχε δραματικές συνέπειες για τη σχέση του βρέφους με τον πατέρα του, ο οποίος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο της Θήβας διεκδικώντας τη στοιχειώδη έστω επικοινωνία με το τέκνο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα