«Αγγελος» από την Ολλανδία στο κέντρο της Αθήνας

20:50 1/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Αγγελος» από την Ολλανδία στο κέντρο της ΑθήναςΠαρασκευή, Μάρτιος 1, 2019 - 20:49

❱❱ Η Ντούτζεν Κρόες έφαγε μέχρι και χωριάτικη σαλάτα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την Ελλάδα

Αγγελάκια της Victoria’s Secret κόβουν βόλτες στην Αθήνα! Μετά την Μπέλα Χαντίντ, η οποία βρέθηκε προ ημερών στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ακόμη ένα top

model, η ολλανδικής καταγωγής Ντούτζεν Κρόες, είναι την περίοδο αυτή στην πρωτεύουσα, με αφορμή τη διαφημιστική καμπάνια παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας προϊόντων καλλυντικών, στην οποία αποτελεί πρωταγωνιστικό πρόσωπο.

Μάλιστα, την είδηση ότι βρίσκεται στην Αθήνα την έκανε γνωστή η ίδια, ανεβάζοντας ένα σχετικό Insta Story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μοιράζεται τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται στη χώρα μας.

Η 34χρονη καλλονή και μητέρα δύο παιδιών δεν δίστασε να ανεβάσει στα social media ακόμη και τη χωριάτικη σαλάτα που γεύτηκε, δείχνοντας πόσο απολαμβάνει τις τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ κοινοποίησε και λήψεις από το διαφημιστικό που γυρίστηκε στην καρδιά της Αθήνας και το οποίο τη δείχνει να περπατάει στην οδό Πανεπιστημίου.

Η Ντούτζεν Κρόες δεν είναι γνωστή μόνο από τη συνεργασία της με τον κολοσσό της Victoria’s Secret, στις πασαρέλες του οποίου έχει περπατήσει επί σειρά ετών, καθώς έχει συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους μόδας, ενώ στο πλούσιο πορτφόλιό της υπάρχουν εκατοντάδες editorials για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα