Ανοίγει και στο Paddington καφέ που προφέρει στοματικό σεξ

18:00 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑνοίγει και στο Paddington καφέ που προφέρει στοματικό σεξΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 18:00

Μπορεί το μαγαζί στη Γενεύη να μην έχει ακόμα ανοίξει τις πύλες του, ωστόσο ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του ετοιμάζει ήδη τα επόμενα επιχειρηματικά βήματά του στο Λονδίνο. Και είναι τόσο βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά, ώστε ήδη συζητά το ενδεχόμενο δημιουργίας αλυσίδας, μέσω franchise, σε ολόκληρη την Αγγλία.

Δεν πρόκειται για κατάστημα ρούχων ή εστιατόριο, αλλά για το Fellatio Cafe, όπου, όπως λέει και το όνομά του, οι πελάτες δεν θα απολαμβάνουν μόνο τον καφέ τους, το τσάι τους ή κάποιο άλλο ρόφημα, αλλά και την περιποίηση από συνοδούς πολυτελείας. Μαζί με το latte ο πελάτης θα επιλέγει «συνοδευτικό» από το tablet στο ταμείο. Θα διαλέγει την κοπέλα που θέλει, ώστε να του αποδείξει πόσο ταλέντο έχει στα... χείλη, προσφέροντάς του στοματικό σεξ.

Ο Μπράντλεϊ Σαρβέ, που ετοιμάζει τα εγκαίνια στη Γενεύη για τις 5 Δεκεμβρίου, έχει ήδη βρει τον χώρο όπου θα κάνει το πρώτο μαγαζί του, στο Πάντινγκτον του Λονδίνου.

Το κατάστημα είναι 150 τ.μ., ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Στο εσωτερικό του θα κυριαρχούν το λευκό, το μαύρο και το ροζ, θα υπάρχουν πολυθρόνες μπαρόκ, ενώ θα προβλέπονται και ιδιωτικοί χώροι για τους πιο ντροπαλούς πελάτες. Το κόστος του καφέ μετά συνοδευτικού θα ανέρχεται στα 60 ευρώ, αν όμως το στοματικό σεξ διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά, θα προστίθενται άλλα 12 ευρώ για κάθε 15λεπτο. Διευκρινίζει ότι οι σερβιτόρες θα ασχολούνται μόνο με την παραγγελία του καφέ και δεν θα αγγίζουν τους πελάτες. Για αυτόν τον σκοπό θα υπάρχουν επαγγελματίες γυναίκες της βιομηχανίας του σεξ, οι οποίες θα φέρουν σε πέρας την αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα