Απόπειρα δολοφονίας τού Κρις Μπράουν

ΚΟΣΜΟΣΑπόπειρα δολοφονίας τού Κρις ΜπράουνΤρίτη, Αύγουστος 26, 2014 - 13:34

ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ λογαριασμών μεταξύ συμμοριών αποδίδει η αστυνομία το πιστολίδι αλά Αγρια Δύση που έπεσε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Κρις Μπράουν πριν από την απονομή των βραβείων MTV-VMA. Σύμφωνα με το σάιτ TMZ, οι αστυνομικοί εστιάζουν σε παλαιότερες κόντρες των καλεσμένων, οι οποίες όπλισαν το χέρι τους κι έστειλαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα μεν, όχι μοιραία δε, τον ισχυρό οικονομικό παράγοντα της

ραπ μουσικής σκηνής Μάριον Σουτζ Νάιτ και δύο ακόμη άτομα. Κάποιοι βέβαια υποστήριξαν ότι στόχος των δραστών ήταν ο ίδιος ο Κρις Μπράουν, που έχει τελικά κακό σερί με τα βραβεία, αφού ακόμη είναι μπλεγμένος με τη Δικαιοσύνη για τον ξυλοδαρμό της τότε αγαπημένης του, Ριάνα, κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy το 2009.

Οι αυτόπτες μάρτυρες των πυροβολισμών που έπεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής υποστηρίζουν ότι ένιωσαν πως τα όπλα ήταν στραμμένα προς το μέρος του τραγουδιστή, ο οποίος ωστόσο γλίτωσε χωρίς την παραμικρή αμυχή, αφού φυγαδεύθηκε από τους σωματοφύλακές του. Αντίθετα, ο 49χρονος ιδρυτής της δισκογραφικής Black Kapital Records φέρεται να πυροβολήθηκε έξι φορές, με τις δύο σφαίρες να χτυπούν το στομάχι του. Παρά τα τραύματα, ο Νάιτ κατάφερε να βγει μόνος του από το κλαμπ, ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε επεμβάσεις και νοσηλεύεται στην Εντατική. Αμέσως μετά το επεισόδιο ο Κρις Μπράουν με tweet του προσέδωσε... κοινωνιολογικές διαστάσεις στο επεισόδιο που παρ' ολίγον να μετατρέψει το πάρτι στο οποίο παρίσταντο -μεταξύ άλλων- ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Απλ. Ντε. Απ των Black Eyed Peas σε all star μακελειό. «Είναι απογοητευτικό ότι ως κοινωνία δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε ή να απολαύσουμε κάτι χωρίς καβγάδες. Ελα και δεν μπορώ με τα σ***α!» ανάρτησε στο twitter.

Κατερίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα