Απτόητος!

SHOWBIZΑπτόητος!Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2018 - 14:33

❱❱ Ο Ριμπολόβλεφ δεν σταματά το πρότζεκτ στον Σκορπιό, παρά τις δικαστικές περιπέτειές του με έμπορο τέχνης

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στέλνει μέσω των συνεργατών του το μήνυμα ότι οι πρόσφατες δικαστικές περιπέτειές του με τον Ελβετό έμπορο τέχνης Ιβ Μπουβιέμ δεν θα επηρεάσουν τις επενδύσεις στο πάλαι ποτέ νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, τον Σκορπιό.

«Η εταιρία Μυκήναι Α.Ε., που έχει αναλάβει την επένδυση του Σκορπιού, συνεχίζει κανονικά, βάσει σχεδίου και πλάνων, το πρότζεκτ

της ανάπλασης του θρυλικού νησιού» τονίζουν κατηγορηματικά οι συνεργάτες του επιχειρηματία και συμπληρώνουν: «Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν ανησυχεί για τίποτα. Ηταν ακόμη μία ανάκριση από τις πολλές που έχει δώσει, στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης. Αυτό ήταν όλο. Ούτε προφυλάκιση ούτε σύλληψη».

Το περιβάλλον του Ρώσου ολιγάρχη διαψεύδει κατηγορηματικά όσα ακούστηκαν πριν από λίγες ημέρες σχετικά με τη σύλληψή του, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για ακόμη ένα επεισόδιο στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει από τις αρχές του 2015 μεταξύ του Ρώσου δισεκατομμυριούχου και του Ελβετού εμπόρου τέχνης Ιβ Μπουβιέ.

«Αγκάθι» στις μεταξύ τους σχέσεις στάθηκε το γεγονός πως ο Ρώσος επιχειρηματίας αντιλήφθηκε ότι ο άνθρωπος που θεωρούσε πάνω απ' όλα φίλο του χειραγωγούσε τις τιμές των έργων τέχνης κατά την πώλησή τους, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει υπέρογκα ποσά ως προμήθεια για τον εαυτό του. Ο Μπουβιέ φαίνεται πως εξαπατούσε τον επιχειρηματία καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, η οποία είχε αρχίσει την εποχή που ο Ριμπολόβλεφ τού είχε εκφράσει την επιθυμία της απόκτησης μιας προσωπικής συλλογής με έργα τέχνης από Ντα Βίντσι, Μοντιλιάνι, Πικάσο και Κλιμτ.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Τσετσκίν: «Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μόσχα. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και χωρίς υποχρέωση να παραμείνει στο Μονακό. Παραμένει υπό δικαστικό έλεγχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα