Χαμόγελα για τη γέννηση της Τζένης Βάνου της νεότερης!

17:28 5/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΧαμόγελα για τη γέννηση της Τζένης Βάνου της νεότερης!Πέμπτη, Φεβρουάριος 5, 2015 - 17:22

ΗΡΘΕ στον κόσμο η... Τζένη Βάνου η νεότερη! Ο γιος της αείμνηστης τραγουδίστριας Μιχάλης Ρηγόπουλος (φωτό) και η σύζυγός του Νεβίνα απέκτησαν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του.

Το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο προχθές στη μαιευτική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου, δίνοντας μεγάλη χαρά στους γονείς της. «Γεννήθηκε με καισαρική και ζυγίζει τρία κιλά και ενενήντα

γραμμάρια. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα μου έμεινε έγκυος τρεις μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας μου, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει.

»Πιστεύω ότι αυτό το κοριτσάκι είναι "σταλμένο" από εκείνην, από εκεί που βρίσκεται, δώρο της μητέρας μου, και βέβαια, θα την ονομάσουμε Ευγενία, όπως ήταν και το δικό της όνομα» λέει στην «Espresso» ο ευτυχής μπαμπάς που με την αγαπημένη του Νεβίνα έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι, τον επτάχρονο Βασιλάκη.

Να πούμε ότι η Τζένη Βάνου αγαπούσε πολύ τον εγγονό της («άντρα της ζωής της» τον είχε αποκαλέσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της στην «Espresso»). Ο Βασιλάκης είναι εκείνος που της έδινε ζωή και την έκανε να ξεχνάει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ιδιαίτερα μετά το οικονομικό στραπάτσο το οποίο υπέστη το 2008, όταν η τραγουδίστρια άνοιξε ένα μίνι μάρκετ που δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πουλήσει το σπίτι της προκειμένου να πληρώσει τα χρέη της.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα