Χαρές και πανηγύρια σε γάμους και βαφτίσεις

SHOWBIZΗταν όλοι στη βάφτιση του ΦοίβουΧαρές και πανηγύρια σε γάμους και βαφτίσειςΔευτέρα, Ιούλιος 24, 2017 - 16:13

Συνάδελφοι και φίλοι του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού έδωσαν το «παρών» στην τελετή

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Και το όνομα αυτού, Φοίβος! Ο Βουτσάς τζούνιορ απέκτησε και επίσημα το όνομά του σε μια τελετή που μόνο μυστική δεν ήταν, όπως επιθυμούσαν οι γονείς του, αφού κατέληξε σε live μετάδοση όχι μόνο στην TV, αλλά και στο facebook!



Ο ενός έτους μοναχογιός του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης

Κατσαβού βαφτίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, με τέσσερις νονούς. Τις ηθοποιούς Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Δούμα, τον Μάριο Τάγαρη, γιο του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη, και τη στενή συνεργάτιδα της μαμάς του Βάσω Δημητρακοπούλου. Μάλιστα, ο μοναδικός άντρας νονός του Φοίβου, ο Μάριος Τάγαρης, είναι και αυτός βαφτισιμιός της Μάρθας Καραγιάννη, αλλά και της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου.

Το αδιαχώρητο

Αν και οι γονείς κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της εκκλησίας όπου θα λάμβανε χώρα το μυστήριο -για να μη γίνει το αδιαχώρητο, όπως στον γάμο τους στο Δημαρχείο της Αθήνας-, φωτογράφοι και κάμερες, όπως και ο φακός της «Espresso», βρέθηκαν από νωρίς έξω από τον ναό. Η μαμά Αλίκη είχε το γενικό πρόσταγμα της βάφτισης, από το πώς θα είναι οι μπομπονιέρες και ο στολισμός της εκκλησίας μέχρι το να σταλούν την τελευταία στιγμή τα sms στους προσκεκλημένους για το πού τελικά θα γίνει η βάφτιση.



Να πούμε ότι το χρώμα της μέντας κυριάρχησε στις μπομπονιέρες (ήταν ένα πουγκί τυλιγμένο με κορδέλα, που έγραφε πάνω «αγάπη, τύχη, ελπίδα, χαρά»), αλλά και στο φόρεμα της Αλίκης Κατσαβού, ενώ το σήμα κατατεθέν της διακόσμησης ήταν το ελεφαντάκι, αφού υπήρχε ακόμη και στη γενέθλια τούρτα που κόπηκε μετά τη βάφτιση, καθώς ο Φοίβος βαφτίστηκε ανήμερα των γενεθλίων του.

Εξω από την εκκλησία, λίγο πριν αρχίσει το μυστήριο, ο δημοφιλής κωμικός και ευτυχής μπαμπάς δήλωσε με το γνώριμο χιούμορ του: «Για μένα είναι μεγάλη ευτυχία, γιατί σε αυτή την ηλικία έκανα παιδί και νίκησα το Γκίνες. Τώρα θέλω να νικήσω και κάτι Ινδούς, που έκαναν παιδιά και στα 102 τους...» είπε.



Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν συνάδελφοι και φίλοι του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, που δεν βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις, όπως είναι ο Φαίδων Γεωργίτσης, η Μαίρη Ραζή και η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου με την κόρη της Μαρίλια. Εκεί ήταν, επίσης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Μάρκος Σεφερλής, η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα κ.ά.

Διαβάστε επίσης:►Στο Καρπενήσι παντρεύτηκαν τελικά ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη►Βαρδής - Σκαφιδά: Η νεράιδα και το παλικάρι►Λιάντος - Βαμβακάρη:Βaby bloom και χορός του Ησαΐα►Εμμανουηλίδης - Κολλιδά: Στην όμορφη Πάρο έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα