Χρήσιμα tips για δυνατά και λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι!

09:48 6/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΥΓΕΙΑΧρήσιμα tips για δυνατά και λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι!Σάββατο, Αύγουστος 6, 2016 - 09:00

Το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης, των υψηλών θερμοκρασιών, της αλμύρας αλλά και του χλωρίου, τα μαλλιά αφυδατώνονται, ξεθωριάζουν το χρώμα τους, «αγριεύουν» και ταλαιπωρούνται. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις και αν δεν φροντίσουμε να τα προστατεύσουμε σωστά και έγκαιρα από τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, καταστρέφονται και πέφτουν.

Η απαραίτητη προστασία

με τα κατάλληλα προϊόντα, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να διατηρήσουμε υγιή, λαμπερά και δυνατά μαλλιά όλο το καλοκαίρι αλλά και μετά από αυτό. Πρωτοπόρος στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής, το ιατρικό προσωπικό του DHI Global Medical Group γνωρίζει καλύτερα απ τον καθένα τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε όμορφη την εικόνα των μαλλιών μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μας συμβουλεύουν:

«Καταρχήν, όταν καθόμαστε στον ήλιο, πρέπει πάντα να φοράμε καπέλο το οποίο όμως δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα σφικτό ώστε να μην εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγουμε όσο περισσότερο μπορούμε ηλεκτρικές συσκευές όπως το πιστολάκι ή το ισιωτικό μαλλιών γιατί η χρήση τους συμβάλει στην αφυδάτωση της τρίχας» αναφέρει το ιατρικό team της DHI και τονίζει:

«Μετά το μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα, πρέπει να ξεπλένουμε άμεσα τα μαλλιά μας. Επίσης, όταν λουζόμαστε θα πρέπει να προτιμάμε χλιαρό ή κρύο νερό και φυσικά να αποφεύγουμε τα προϊόντα μαλλιών που περιέχουν αλκοόλ ή φορμαλδεΰδη τα οποία ξεραίνουν την τρίχα. Στην DHI, ασχολούμαστε με τα μαλλιά από το 1970 και γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεται για να παραμένουν πάντα λαμπερά και υγιή.

Για αυτό δημιουργήσαμε μια νέα σειρά σαμπουάν και λοσιόν για την ενδυνάμωση της τρίχας και την προστασία κατά της τριχόπτωσης, που εξασφαλίζει πραγματικά γερά και υγιή μαλλιά Τα προϊόντα της DHI είναι κατάλληλα για άντρες και γυναίκες καθώς και για όλους τους τύπους μαλλιών ενώ έχουν νέα βελτιωμένη σύνθεση και φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο».

Μαλλιά για πάντα!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προκειμένου να σώσουν τα μαλλιά τους από την τριχόπτωση, παρασύρονται από βαρύγδουπες «υποσχέσεις» και ακολουθούν αμφιβόλου ποιότητας θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα της DHI, η μόνη σίγουρη, μόνιμη και αποτελεσματική λύση για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η μεταμόσχευση μαλλιών που φυσικά, μπορεί να πραγματοποιηθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Στις κλινικές της DHI, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιδιαίτερα απλή, ανώδυνη και απόλυτη ασφαλής διαδικασία που μπορεί να εκτελεστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, χειμώνα καλοκαίρι. Μάλιστα, χάρη στα νέα μας πρωτόκολλα, ο ασθενής δεν χρειάζεται να ξυρίσει το κεφάλι του πριν από την διαδικασία της μεταμόσχευσης, αν δεν το επιθυμεί ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους την επόμενη κιόλας μέρα μετά την συνεδρία. Ωστόσο, η καρδιαγγειακή άσκηση και το κολύμπι μπορούν να ξεκινήσουν δυο εβδομάδες μετά την συνεδρία.


Παράλληλα, στις κλινικές μας προσφέρουμε και μια επαναστατική θεραπεία, το Platelet Rich Plasma (PRP) που πραγματοποιείται με έγχυση πλάσματος στο τριχωτό της κεφαλής, με στόχο την πύκνωση και ενδυνάμωση των μαλλιών καθώς και την τόνωση της ανάπτυξης των τριχών.

Η μέθοδος PRP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας μέσω της ενδυνάμωσης των μαλλιών, αλλά και για την ανάπτυξη νέων τριχών από θυλάκια που έχουν σταματήσει να παράγουν τρίχες ή παράγουν τρίχες μικρής διαμέτρου (χνούδι)».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, επισκεφτείτε την σελίδα του DHI Global Medical Group ΕΔΩ ή καλέστε στο 2109211630.

Keywords
Τυχαία Θέματα