Διαζύγιο-βόμβα για Κωστόπουλο και Μπαλατσινού!

13:17 7/7/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤέλος και επισήμωςΔιαζύγιο-βόμβα για Κωστόπουλο και Μπαλατσινού!Δευτέρα, Ιούλιος 7, 2014 - 13:09

Καν' το όπως οι κουμπάροι σου! Τον Ιανουάριο του 2010, μέσω μιας λιτής αλλά ουσιαστικής επιστολής, που παρέπεμπε σε ένα διακριτικό και ομαλό διαζύγιο για το καλό των παιδιών τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Τέσσερα χρόνια αργότερα, πατώντας στα ίδια βήματα, οι κουμπάροι τους Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος

Κωστόπουλος (το πρώην μοντέλο έχει βαφτίσει τη μικρή κόρη της παρουσιάστριας, τη Βαλέρια) αποφάσισαν να κάνουν γνωστό το τέλος του δικού τους γάμου με σχεδόν ίδιο τρόπο. Μέσω μιας ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στο site του δημοσιογράφου το περασμένο Σάββατο και την οποία υπέγραψαν και οι δύο, το πρώην ζευγάρι έκανε γνωστό πως -ύστερα από 20 χρόνια κοινής ζωής- δεν είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν σχεδόν μία εβδομάδα αφότου έπεσε η αυλαία στο «Πρωινό mou», μέσα από το οποίο Κωστόπουλος και Μπαλατσινού δεν άφησαν να διαφανεί ούτε για λίγο η «νέα τάξη πραγμάτων» που επικρατούσε στην προσωπική ζωή τους. Λίγοι γνώριζαν τι πραγματικά συνέβαινε, οι οποίοι όμως το κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό. Ακόμη και σε event που διοργάνωσε το site της πρώην Σταρ Ελλάς, το ζευγάρι αντάλλαζε φιλιά μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά και αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια» αναφέρει η ανάρτηση του χωρισμού, που μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral στο διαδίκτυο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού να ζουν σε ξεχωριστά σπίτια εδώ και περίπου έξι μήνες, αφού οι προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους απέτυχαν. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μετακόμισε πολύ κοντά στο σπίτι όπου έμενε άλλοτε όλη η οικογένεια, αφού ήθελε να έχει συνεχή επαφή με τα παιδιά του, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Μάλιστα, στα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης του ήταν παρών, όπως μαρτυρά και η οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η 17χρονη στο Instagram. Πάντως, η «Espresso» είχε κάνει λόγο για «μαύρα σύννεφα» στον γάμο του πρώην λαμπερού ζευγαριού σε ρεπορτάζ του περασμένου Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι δυο τους προσπάθησαν να παλέψουν τις δυσκολίες, οι οποίες όμως αποδείχτηκαν αξεπέραστες.

Οι πιο παρατηρητικοί ανακάλυψαν ωστόσο ότι η λιτή και καλογραμμένη ανακοίνωση χωρισμού του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ήταν σχεδόν... μετάφραση εκείνης ενός άλλου ζευγαριού. Οταν η σταρ του Χόλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σύζυγός της μουσικός Κρις Μάρτιν αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, το δημοσιοποίησαν μέσω επιστολής που είχε συνταχθεί από τους μάνατζερ των δύο καλλιτεχνών. Οι προσεκτικά διαλεγμένες λέξεις του κειμένου φαίνεται πως αντιπροσωπεύουν απόλυτα το «δικό μας» ζευγάρι που αποφάσισε να το υιοθετήσει σχεδόν αυτούσιο.

Το life story του αμετανόητου εργένη με την πρώην Σταρ Ελλάς και η ευτυχία με τα τρία παιδιά τους

ΕΚΕΙΝΟΣ ήταν αμετανόητος εργένης κι εκείνη η Σταρ Ελλάς 1990. Ο έρωτάς τους δεν ήταν κεραυνοβόλος, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος προξένευε την Τζένη Μπαλατσινού σε έναν κολλητό φίλο του. Ομως ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να κάνουν μαζί μια συνέντευξη στη Σίντι Κρόφορντ (όταν εκείνος ήταν στη διεύθυνση του Star Channel κι εκείνη συνεργαζόταν με εκπομπή του σταθμού) ήταν αρκετό για να τους φέρει κοντά. «Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη (σ.σ. με τον επιχειρηματία Δημήτρη Σπυρόπουλο) κι εκείνος είχε μια σχέση. Κάναμε απλώς παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Εγώ παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις» είχε δηλώσει αργότερα η Μπαλατσινού.

Ο δεσμός τους ξεκίνησε είκοσι χρόνια πριν και η απόφαση του γάμου ελήφθη 24 μήνες αργότερα. Οσο για την πρόταση γάμου; «Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: "Επειδή χαλάει ο καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου;" Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει: "22 μου ακούγεται καλύτερο". Μετά της είπα να πάρει και καμιά αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει» είχε πει ο Κωστόπουλος. Τελικά, στις 22 Ιουνίου του 1996 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό. Στον γάμο βρέθηκαν οι κοντινοί συγγενείς και οι στενοί φίλοι τους, στο πάρτι όμως που ακολούθησε στο σπίτι τους ήταν καλεσμένη η ελίτ εκείνης της εποχής, ενώ τη χορογραφία για τον πρώτο χορό του ζευγαριού είχε κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Από τότε ήταν μαζί τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Οταν το 1995 ο Πέτρος διαφώνησε με τον εκδότη Αρη Τερζόπουλο και παραιτήθηκε (ήταν εκείνος που είχε «εκτοξεύσει» το «ΚΛΙΚ», καθώς και άλλα περιοδικά του ομίλου), η Τζένη στάθηκε δίπλα του και τον στήριξε, ακόμη και όταν πήρε την τολμηρή απόφαση να μπει μόνος του στα εκδοτικά μονοπάτια. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι η πρώην Σταρ Ελλάς δεν θα άντεχε στις δυσκολίες και θα έφευγε. Εκείνη τους διέψευσε. Οπως συνέβη και το 2012, όταν το εκδοτικό συγκρότημα της ΙΜΑΚΟ, το οποίο είχε δημιουργήσει ο σύζυγός της, κατέρρευσε. Η ευτυχία του ζευγαριού πάντως βρίσκεται στα τρία παιδιά του, τη 17χρονη Αμαλία, τη 15χρονη Αλεξάνδρα και τον επτάχρονο Μάξιμο.

Η ζωή του Πέτρου και της Τζένης μετά τον χωρισμό

ΜΟΝΟΣ του απολαμβάνει πλέον τις διακοπές στη Μύκονο ο Πέτρος Κωστόπουλος που πρόσφατα εθεάθη στο νησί των ανέμων παρέα με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ κάποιο Σαββατοκύριακο είχε πάρει μαζί του τον γιο του Μάξιμο, για χάρη του οποίου έχει χτυπήσει και tattoo στο δεξί του μπράτσο. Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή η οικογένεια ταξίδευε σύσσωμη για το κυκλαδίτικο νησί. Την περασμένη Τετάρτη πάντως ο Κωστόπουλος συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο στο shushi bar Rakkan στα βόρεια προάστια και μάλιστα οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Παράλληλα, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε ταξιδάκι πριν από λίγο καιρό με τις δύο κόρες της στη Σαντορίνη, όπου οι τρεις γυναίκες απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο. Η ίδια, από τον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού mou» είχε αποκαλύψει ότι αρκετά συχνά πηγαίνει για μπάνιο με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά τους, αφού οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια του Alpha και η πρώην Σταρ Ελλάς είχαν απομακρυνθεί, όταν περιοδικό του ομίλου IMAKO είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της πρώτης να τρώει σε ταβερνάκι με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της.

Τεριάννα Παππά

Keywords
βομβα, ελενη μενεγακη, star channel, site, νέα, σταρ, instagram, espresso, μετάφραση, life, star, channel, καιρος, μυκονος, ιουνίου, ιμακο, tattoo, alpha, imako, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, instagram, ελενη, ημερομήνια, μετάφραση, αυλαια, δουλεια, θαλασσα, ιμακο, λονδινο, νησι, περιοδικα, σαντορινη, σταρ, τηλεφωνο, φιλια, φωτογραφιες, φωτογραφια, ωρα, alpha, star, tattoo, αμηχανια, αλεξανδρα, αμαλια, βοηθεια, βορεια, βορεια προαστια, βρισκεται, γονεις, διευθυνση, διαδικτυο, εγινε, ευτυχια, ειπαν, εβδομαδα, εξι, εποχη, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, εικοσι, ισορροπια, καρμα, λογο, μενεγακη, μηνες, μυστικο, μπανιο, ομαδα, οικογενεια, παιδια, περιβαλλον, πετρος κωστοπουλος, σαββατο, σπιτι, σπιτια, τζενη μπαλατσινου, τρια, φωκας, φωκας ευαγγελινος, ασφαλεια, βηματα, channel, φιλοι, ιδιαιτερα, imako, ιουλιος, ιουνίου, κορες, κωστοπουλος, λεξεις, life, μπροστα, μυκονο, πληροφοριες, site, star channel, ταξιδι, τρωει, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα