Δύο τουρίστες πλήρωσαν 300€ για ψάρι και σαλάτα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔύο τουρίστες πλήρωσαν 300€ για ψάρι και σαλάταΠαρασκευή, Μάιος 27, 2016 - 16:40

Τα... σπασμένα του χειμώνα ίσως θεώρησαν ότι θα βγάλουν οι ιδιοκτήτες ενός εστιατορίου στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, όταν είδαν Αμερικανούς τουρίστες να φτάνουν με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο νησί. Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αισχροκέρδειας, φέρεται ότι έφτασαν στο σημείο να χρεώσουν το γεύμα ενός ζευγαριού με 300 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου «Carnival Vista», όταν επισκέφθηκαν τη μεσαιωνική πόλη αποφάσισαν να γευματίσουν σε ένα εστιατόριο που

βρίσκεται στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων. Μπαίνοντας, όμως, στο κατάστημα, οι υπεύθυνοι τους πρότειναν άλλο μενού αντί για το πιάτο ημέρας που ήταν γραμμένο στην πινακίδα. Οπως υποστηρίζουν, δεν τους ενημέρωσαν για την τιμή και, φυσικά, έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους είπαν πόσο κόστιζε το γεύμα, το οποίο περιελάμβανε ψάρι, σαλάτα, μπίρα και αναψυκτικό.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», οι τουρίστες ενημέρωσαν τους υπευθύνους του κρουαζιερόπλοιου για το πάθημά τους και εκείνοι με τη σειρά τους τον πράκτορα της εταιρίας Τσαμπίκο Χατζημιχάλη, από τον οποίο ζήτησαν να γίνει γνωστό το θέμα ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες Αρχές. Ο πράκτορας κατέθεσε εγγράφως το περιστατικό, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Παρόμοια κρούσματα αισχροκέρδειας παρατηρούνται κάθε χρόνο, με συνέπεια οι λίγοι επιχειρηματίες που τα διαπράττουν να παίρνουν στον λαιμό τους όλους τους συναδέλφους τους και, παράλληλα, να δυσφημίζουν τη χώρα, που ζει από τον τουρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα