Εκαναν ρεβεγιόν σε παράνομα «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο

17:00 2/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκαναν ρεβεγιόν σε παράνομα «φρουτάκια» στο ΡέθυμνοΤετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 16:59

❱❱ Εκαναν ρεβεγιόν σε παράνομα «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο

Αντί για τα οικογενειακά τραπέζια, προτίμησαν να παίζουν τα παράνομα «φρουτάκια» μέσα σε καφενείο στην πόλη του Ρεθύμνου οι τζογαδόροι πελάτες, κι έτσι άλλαξαν τον χρόνο στα κρατητήρια! Η έφοδος των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου διέκοψε απότομα τους θαμώνες του καφενείου, ο 50χρονος ιδιοκτήτης του οποίου είχε διαμορφώσει κατάλληλα μια

αίθουσα για να «εξυπηρετεί» το πάθος για τζόγο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη υπεύθυνη του καταστήματος και δύο πελάτες, ηλικίας 30 και 38 χρόνων, που έκαναν ρεβεγιόν τζογάροντας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι είχαν πάρει «φωτιά». Από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, που κρατούσε μακριά από το παράνομο καζίνο τα αδιάκριτα βλέμματα, κατασχέθηκαν επίσης οκτώ υπολογιστές και 125 ευρώ, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καφενείου, που έλειπε την ώρα της εφόδου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες, αφού ευχήθηκαν «καλή χρονιά» στα κρατητήρια, θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα