Ενας γοητευτικός γαμπρός για... δύο αντίζηλες νύφες

SHOWBIZΔύο (!) νύφες για τον ΜανίκαΕνας γοητευτικός γαμπρός για... δύο αντίζηλες νύφεςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 18, 2014 - 15:00

Πώς γίνεται σε ένα γάμο να εμφανιστούν... δύο νύφες; Ολα μπορούν να συμβούν, αν το μυστήριο αφορά τον Γιώργο Μανίκα, αφού οι άτακτοι φίλοι του δεν μπορούσαν να τον αφήσουν έτσι! Αρκεί να σας πούμε ότι εκεί που το όμορφο μοντέλο περίμενε την Ελλη Γκελεβεσάκη να έρθει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο κτήμα Αριάδνη της Βαρυμπόμπης,

εμφανίστηκε μία άλλη... νύφη για να τον διεκδικήσει. Κάτω από τα πέπλα βέβαια κρυβόταν ο πολύ καλός του φίλος Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο γαμπρός, που από τις 22 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μία», έφτασε νωρίς στον χώρο με μια κατακόκκινη Ferrari και ντυμένος casual, με μαύρο παντελόνι και φανελάκι, το οποίο μάλιστα άφηνε σε κοινή θέα το tattoo που έχει κάνει ο Γιώργος με το πρόσωπο του γιου του, ο οποίος μετά την επισημοποίηση της σχέσης των γονιών του πήρε το όνομα Αγγελος-Ιωάννης.

Και βάφτιση

Εκεί τον περίμεναν οι δικοί του άνθρωποι και πολύ καλοί του φίλοι προκειμένου να τον ετοιμάσουν. Η Βάλια Κακούτη ήταν ανάμεσα σε αυτούς και μάλιστα τον βοήθησε, μαζί με τον Γιάννη Καζανίδη, να δέσει το παπιγιόν του. Για την περίσταση ο γαμπρός είχε επιλέξει κομψότατο ασπρόμαυρο κοστούμι, δημιουργία του φίλου του Βασίλειου Κωστέτσου.

Η ώρα περνούσε και οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν στον όμορφο χώρο που είχε στολιστεί και για τα δύο μυστήρια: λευκές καρέκλες είχαν τοποθετηθεί έξω από το εκκλησάκι, ώστε να καθίσουν φίλοι και συγγενείς, ενώ προς τιμήν του μικρού γιου του ζευγαριού (μπήκε στην κολυμπήθρα μετά τον γάμο) υπήρχαν λευκά και γαλάζια μπαλόνια που σχημάτιζαν ένα ανθρωπάκι, ενώ ένα καρότσι με refreshments περίμενε τους... διψασμένους. Ανάμεσα σε εκείνους που τίμησαν το ζευγάρι και τον μικρούλη ήταν ο Νίκος Αναδιώτης, ο Διονύσης Ζάχος και πολλοί άλλοι από τον χώρο του modeling και της τηλεόρασης.

Ο Γιώργος, κρατώντας στα χέρια του μια ανθοδέσμη με κρίνα, περίμενε να φανεί η αγαπημένη του Ελλη, όταν έφτασε στο κτήμα ένα στολισμένο, σπορ αυτοκίνητο με σκούρα τζάμια! Μόνο που από μέσα δεν βγήκε η μελαχρινή νύφη, αλλά μία άλλη, ξανθιά!

Οι κουμπάροι

Μετά το σοκ το μοντέλο πήρε ξανά τη θέση του αναμένοντας τη στιγμή που θα ερχόταν η γυναίκα της ζωής του. Η Ελλη έφτασε, με νυφικό διά χειρός Βλάση Χολέβα, συνοδευόμενη από τον μπαμπά της, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό του.

Κουμπάροι του όμορφου ζευγαριού, που πριν από περίπου ένα χρόνο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ήταν ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σωτήρης Σωτηρίου και η Στέλλα Γιάνναρη Γράβεζα, ενώ νονοί του ενάμισι έτους Αγγελου-Ιωάννη ήταν η Βιβή Τσιπουρά και ο Στέργιος Περδίκης. Μετά τα δύο μυστήρια οι καλεσμένοι διασκέδασαν με πολύ χορό σε ένα πάρτι που διοργάνωσαν οι νεόνυμφοι, απολαμβάνοντας παράλληλα εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα.

Μαμά με μαύρη ζώνη

Αν και πρωταγωνίστρια της ημέρας ήταν η νύφη Ελλη Γκελεβεσάκη, υπήρξε ακόμη μία γυναίκα που τράβηξε πάνω της τον φωτογραφικό φακό. Η μαμά του Γιώργου Μανίκα, η Εφη Κεφάλα, ήταν από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες, σχεδόν χολιγουντιανή, αφού για τη σημαντική μέρα του γιου της επέλεξε ένα υπέροχο dusty gold αμάνικο μακρύ φόρεμα, με ζιβάγκο λαιμό, που έδενε σε φιόγκο. Η λυγερή της σιλουέτα οφείλεται στο γεγονός ότι η κυρία Κεφάλα είναι προπονήτρια του τάε κβον ντο για πάνω από δέκα χρόνια και μάλιστα κατέχει μαύρη ζώνη και ένα νταν. Βλέποντάς τη βέβαια καταλαβαίνει κανείς ποιου τα... γονίδια έχουν επικρατήσει στον όμορφο Γιώργο, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στη γοητευτική μητέρα του.

Τρυφερό φιλί στη... ζουμερή ξανθιά που φορούσε πέπλο

Φόρεσε ξανθιά περούκα, έκανε εξαίσιο νυφικό μακιγιάζ, φόρεσε και το λευκό φόρεμα που πολλές κοπέλες ονειρεύονται να βάλουν κάποια στιγμή στη ζωή τους και έσκασε μύτη στην εκκλησία για να κάνει έκπληξη στον κολλητό του! Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είναι μόνο αδερφικός φίλος του Γιώργου Μανίκα, αλλά από φέτος και μέλος της ομάδας της εκπομπής «Φ+Μ live» του Star, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η φάρσα του «ΦΜ live»

Ετσι αποφασίστηκε, για χάρη της εκπομπής, ο Στέλιος να ντυθεί... νύφη και να εμφανιστεί στη Βαρυμπόμπη παίρνοντας τη θέση της Ελλης Γκελεβεσάκη. Το τι έγινε όταν ο παρουσιαστής εμφανίστηκε τυλιγμένος στα πέπλα και... αποκαλύφθηκε στον γαμπρό και στους καλεσμένους δεν περιγράφεται! Μάλιστα ο Γιώργος δεν δίστασε να του δώσει και τρυφερό φιλί προκαλώντας πανικό! Οταν, δε, έφτασε η Ελλη και είδε την... αντίζηλο, δεν μπορούσε ούτε εκείνη να κρατηθεί από τα γέλια!

Σάσα Σταμάτη
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Keywords
Αναζητήσεις
εφη κεφάλα
Τυχαία Θέματα