Ενέδρα θανάτου για τον «Κουρεμένο» έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλλιθέα

12:59 7/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕνέδρα θανάτου για τον «Κουρεμένο» έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στην ΚαλλιθέαΔευτέρα, Ιανουάριος 7, 2019 - 12:57

Μόλις οκτώ δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης σε βάρος του 52χρονου Κ.Χ. για να ολοκληρώσουν το σχέδιο εκτέλεσής του...

...αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Ταγματάρχη Πλέσσα, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλλιθέα. Ο άνδρας και πατέρας πέντε παιδιών, που φέρεται ότι ήταν ο αφανής ιδιοκτήτης της λέσχης κι έφερε το

παρατσούκλι «Κουρεμένος», δεν πρόλαβε να κάνει παρά μερικά βήματα βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του το βράδυ της Παρασκευής, όταν τρεις άνδρες που του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου άνοιξαν πυρ σε βάρος του.



Ο ένας εξ αυτών ήταν πεζός και πλησίασε τρέχοντας το θύμα, ενώ οι άλλοι δύο άνδρες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Οι σφαίρες βρήκαν τον άτυχο άνδρα, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, στο στήθος και το κεφάλι. Αμέσως μετά το φονικό χτύπημα οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες των 7,65 χιλιοστών.

«Εσβησε» στο νοσοκομείο

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες καταστημάτων πέριξ του σημείου φέρεται ότι κατέθεσαν πως άκουσαν φωνές ακριβώς πριν πάρουν τον λόγο τα όπλα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν η σύζυγος και οι κόρες του θύματος για να αφήσουν ένα καντηλάκι και λίγα λουλούδια στη μνήμη του πατέρα τους. Τα παιδιά του εναπόθεσαν στο πεζοδρόμιο σπαρακτικά μηνύματα γραμμένα σε λευκά χαρτάκια, αποχαιρετώντας τον πατέρα τους.

Η ακρίβεια και η ταχύτητα με την οποία οι δράστες εκτέλεσαν το άγριο έγκλημα «δείχνουν» επαγγελματίες, ενώ η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής που διερευνά τα κίνητρα της φονικής επίθεσης αναζητεί «ανοιχτούς λογαριασμούς» του 52χρονου με φόντο... την τσόχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενέδρα, Κουρεμένο, Καλλιθέα,enedra, kouremeno, kallithea