«Επεσα στα πόδια του Μανώλη για να μη χωρίσουμε»

SHOWBIZ«Επεσα στα πόδια του Μανώλη για να μη χωρίσουμε»Σάββατο, Απρίλιος 16, 2016 - 15:00

Ψηλή, εντυπωσιακή, με κατάξανθα μακριά μαλλιά και γατίσιο βλέμμα, αλωνίζει τις πίστες με τη γνήσια λαϊκή φωνή της και -από τα δεκατέσσερά της που βγήκε στο τραγούδι ως σήμερα- προκαλεί... ταραχές στον αντρικό πληθυσμό. Η λαϊκή τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου -παρτενέρ και πρώτη σύζυγος του Μανώλη Αγγελόπουλου-, ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τη ζωή της στο πλευρό του σπουδαίου τραγουδιστή.

ΑΠΟ

ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Μάλιστα αποκαλύπτει πως, κυριολεκτικά, έπεσε στα πόδια του για να μη χωρίσουν, ενώ δεν κρύβει πως τίποτα δεν της ήρθε στο πιάτο. «Είμαι αγωνίστρια. Πάλεψα και παλεύω ακόμη. Γυναίκα και άντρας μαζί. Πολλοί νομίζουν ότι ο Αγγελόπουλος μου άφησε τις μεγάλες περιουσίες. Ναι, καλά...» μας εκμυστηρεύεται με νόημα.

Κάνοντας ένα flash back στον μεγάλο έρωτά της με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, που δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού η μητέρα του ήθελε ο γιος της να παντρευτεί Τσιγγάνα και στον γάμο τους, μες στην εκκλησία, της υποσχέθηκε πως θα τους χωρίσει, αναφέρεται στους τσακωμούς του άντρα της με τη μητέρα του, πάντα με αφορμή την άρνησή της να τη δεχτεί για νύφη της.

«Μια φορά ο Μανώλης έδωσε μια μπουνιά στο κρύσταλλο της πόρτας του σπιτιού της μάνας του, έκοψε το χέρι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο» θυμάται η Αννούλα, η οποία στη δεκαετία του '60 άφησε εποχή στο πλευρό του Αγγελόπoυλου τραγουδώντας και δύο μεγάλα σουξέ, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από την αληθινή ζωή τους. «Μάνα μου, γλυκιά μανούλα, αγαπάω την Αννούλα», «Θα παντρευτούμε, αγάπη μου, να σκάσουν οι εχθροί μας» τραγουδούσε εκείνος, και η «μπαλαμή» -με τον δικό της ερμηνευτικό τρόπο- διατυμπάνιζε πόσο τον αγαπάει: «Ας το μάθει πια ο κόσμος και η κοινωνία όλη, μάνα μου, εγώ θα πάρω τον Τσιγγάνο τον Μανώλη». Οπως λέει η Αννούλα Βασιλείου, μετά τον χωρισμό της από τον Μανώλη δεν βρήκε τον άντρα που θα την έκανε να τον παντρευτεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείει τον γάμο από τη ζωή της. Ωστόσο καταθέτει μία πολύ άσχημη εμπειρία που είχε με έναν βάναυσο σύντροφο, ο οποίος τη ζήλευε παθολογικά και έφτασε στο σημείο να της κόψει τα μαλλιά!

Τα τέσσερα εγγόνια της

Από την άλλη, υποστηρίζει πως υπάρχουν και άντρες με καλή καρδιά, όπως ο φίλος της ο Δημόκριτος, που της συμπαραστάθηκε σε δύσκολες στιγμές. «Μόνο αυτός με πόνεσε στ' αλήθεια. Είναι ένας κύριος με κεφαλαία γράμματα, που δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως. Τον γνώρισα μέσω κοινών φίλων και μου στάθηκε βράχος σε προσωπικά μου θέματα» εξομολογείται.

Μας μιλάει, όμως, και για το πόσο αγαπάει τα τέσσερα εγγόνια της. «Εχω ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από τον Στάθη, ένα αγόρι από τον Ηλία και ένα κορίτσι από την κόρη μου τη Μαρία. Εν τω μεταξύ, η εγγονή μου, που είναι 24 χρόνών, έχει αποκτήσει δύο αγόρια. Οπότε έχω και δισέγγονα».

Αυτή την εποχή εμφανίζεται σε κέντρο στο Παγκράτι και ποτέ δεν λέει «όχι» στις προσκλήσεις των ομογενών μας στο εξωτερικό, οι οποίοι την καλούν τακτικά να τους διασκεδάσει με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Καταρχάς, πες μας γιατί σε αποκαλούν Αννούλα και όχι Αννα!
Στο πατρικό μου σπίτι όλοι με φώναζαν Αννα. Ο Μανώλης με έλεγε Αννίκα. Αννούλα με βάφτισαν οι δημοσιογράφοι επειδή ξεκίνησα το τραγούδι πολύ μικρή. Στα περισσότερα δημοσιεύματα με αποκαλούσαν Αννούλα κι έτσι μου έμεινε.

Πού γεννήθηκες;
Στη Δραπετσώνα, αλλά, όταν ήμουν τριών χρόνων, η οικογένειά μου μετακόμισε στα Πετράλωνα. Εκεί έμεναν όλοι οι πρόσφυγες από την Αττάλεια, όπως ήταν και οι δικοί μου, και γι' αυτό οι γονείς μου επέλεξαν αυτή τη συνοικία. Μέχρι τα εννιά μου ζούσα εκεί, ύστερα μετακομίσαμε στην Κολοκυνθού, όπου βρισκόταν το σπίτι το οποίο πετύχαμε με κλήρο. Τότε η βασίλισσα Φρειδερίκη έδινε σπίτια στους πρόσφυγες και στους πολύτεκνους, κι εμείς ήμασταν τέσσερα αδέλφια: τρία κορίτσια κι ένα αγόρι.

Τραγουδούσες από μικρή;
Ναι. Μου άρεσαν το τραγούδι και ο αθλητισμός. Από γράμματα... γιοκ. Στο δημοτικό προβιβαζόμουν γιατί ήμουν πρώτη στην ωδική και τη γυμναστική, ειδικά στη σκυταλοδρομία. Μικρή, οι γονείς μου με έπαιρναν στις ταβέρνες όπου πήγαιναν και με ανέβαζαν στο τραπέζι να τραγουδήσω. Καμάρωναν την κόρη τους.

Πότε αποφασίζεις να γίνεις τραγουδίστρια;
Στην εφηβεία μου. Παρέα με μια ξαδέρφη μου -που με βοήθησε πάρα πολύ- ψαχνόμασταν, κρυφά από τους γονείς μου, για να γίνω τραγουδίστρια. Μάλιστα ήθελα να ασχοληθώ και με την υποκριτική -είχα πάει στα γραφεία της Καραγιάννης - Καρατζόπουλος-, αλλά κάποιος μου την «έπεσε», δεν μου άρεσαν έμενα αυτά και «την έκανα με ελαφρά». Εν τω μεταξύ ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, με τον οποίο είχα γνωριστεί, ήρθε σπίτι μου και με ζήτησε από τους γονείς μου για παρτενέρ του, αλλά τελικά εγώ δεν δέχτηκα. Δεν μου άρεσε το είδος που τραγουδούσε. Προτιμούσα τα πιο λαϊκά, σε στιλ Καζαντζίδη και Αγγελόπουλου.

Πότε πρωτοβγήκες στο πάλκο;
Στα έντεκά μου πήγαινα σε νυχτερινό σχολείο και την ημέρα δούλευα σε ένα πουκαμισάδικο στην οδό Ρόμβης, στο κέντρο της Αθήνας, όπου έραβα κουμπιά. Παράλληλα, πήγα για ένα διάστημα στη σχολή τραγουδιού του συνθέτη Θεόδωρου Δερβενιώτη. Το τραγούδι ήταν αυτό που ήθελα. Ο Δερβενιώτης με ξεχώρισε ανάμεσα σε 100 κορίτσια και με πρότεινε να τραγουδήσω στου «Τζίμη του χοντρού» με τη Γιώτα Λύδια και τον Χρηστάκη, που τότε δεν ήταν φίρμα και τον είχαν για να μαζεύει σε χαρτάκια τις παραγγελιές των πελατών. Ο Χριηστάκης ερχόταν σπίτι και παρακαλούσε τον αδελφό μου να με αφήσει να δουλέψω στο μαγαζί. Τελικά βγήκα στο πάλκο, αντικαθιστώντας την Αντζελα Γκρέκα, με τη συνοδεία της μάνας μου και του πατέρα μου, που έρχονταν εναλλάξ στο κέντρο και με έπαιρναν. Μου έδωσαν 100 δραχμές μεροκάματο. Δεν ήταν λίγα λεφτά, αφού στο πουκαμισάδικο έπαιρνα 70 δραχμές την εβδομάδα.

«Η πεθερά μου ήρθε στον γάμο και την ώρα που με χαιρετούσε μου είπε “εσένα εγώ θα σε χωρίσω”. Οταν συνέβη, μου έσκισε τις φωτογραφίες, τα ρούχα μου, ό,τι δισκάκια είχα τα έσπασε»


Πότε και πώς γνωρίστηκες με τον Μανώλη Αγγελόπουλο;
Στα δεκατέσσερα, αλλά δεν φαινόταν ότι ήμουν τόσο λόγω του ύψους μου. Τότε μαζί με την ξαδέρφη μου πήγαμε στα στούντιο της Cοlumbia για ακρόαση. Στο δοκιμαστικό τραγούδησα δύο κομμάτια της Γιώτας Λύδια, την οποία θαύμαζα και η φωνή μου θύμιζε κάπως το δικό της στιλ. Τότε στην Columbia ήταν στα μέσα και στα έξω ο άντρας της Λύδια, ο Στράτος Ατταλίδης, και, όπως καταλαβαίνεις, με εξαφάνισαν. Ομως αργότερα, που έγινα παρτενέρ του Αγγελόπουλου, με δέχτηκαν στην εταιρία, αλλά και πάλι είχα προβλήματα.
Τέλος πάντων, αυτό το δοκιμαστικό ήταν τελικά μοιραίο, αφού γνωρίστηκα με τον Μανώλη, που με είδε στο καφενείο της εταιρίας. Βγήκε από το στούντιο όπου ηχογραφούσε, ήρθε κοντά μας και ήθελε να μας κεράσει. Απευθυνόμενος σ' εμένα, είπε: «Εσύ, μικρό, με τα τιγρίσια μάτια, τι θα πάρεις;» Του απάντησα: «Ευχαριστώ πολύ, κύριε Αγγελόπουλε». Και του ζήτησα αυτόγραφο. Στη συνέχεια -αφού τελείωσε την ηχογράφησή του κι εγώ την οντισιόν- μου είπε: «Σήκω και φύγε από δω γιατί θα σε φάνε». Και προθυμοποιήθηκε να με πάει στο σπίτι μου, όπου γνώρισε και τη μητέρα μου. Ετσι ξεκίνησε η γνωριμία μας.

Η μητέρα σου πώς αντέδρασε μόλις τον είδε μες στο σπίτι;
Ο Μανώλης μπήκε με τον αέρα του στο σπίτι και της ζήτησε να φάει φασολάδα. Η μητέρα μου ξαφνιάστηκε και νευρίασε. Μου είπε: «Ποιος είναι αυτός;» Της εξήγησα και την καθησύχασα.

Εκείνα τα χρόνια οι Τσιγγάνοι αποκαλούνταν -ευθέως και χωρίς περιστροφές- γύφτοι. Το γεγονός ότι τα 'μπλεξες με έναν Τσιγγάνο δεν δημιούργησε αντιδράσεις σε συγγενείς και φίλους;
Δεν με ενδιέφερε κανενός η γνώμη, αν και οι γονείς μου τον αγάπησαν στην πορεία, γιατί ο Μανώλης ήταν καλό παιδί. Ψυχούλα.

Με αυτά που λες καταλαβαίνω πως τον ερωτεύτηκες σφόδρα!
Ημουν ένα κοριτσάκι και τον αγάπησα με όλη την αφέλεια της ψυχής μου. Στα μάτια τα δικά μου δεν είδα τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τη φίρμα. Προτού τον γνωρίσω μου άρεσε ως τραγουδιστής, αλλά, όταν τον συνάντησα στην Columbia, ενθουσιάστηκα. Καθαρός, όμορφος, σαν να με ήξερε χρόνια, μου μίλησε εγκάρδια και αμέσως με μάγεψε. Ακουγα που τον έλεγαν «ο γύφτος τραγουδιστής», αλλά, όταν τον είδα μπροστά μου, διαπίστωσα πως ήταν ένα αρχοντόπουλο.

Είναι αλήθεια ότι η πεθερά σου δεν σε ήθελε μέχρι το τέλος της ζωής της;
Δεν με ήθελε, γιατί δεν ήμουν Τσιγγάνα και, όταν παντρεύτηκα -αφού ήδη είχα κάνει δύο παιδιά, τον Ηλία και τον Στάθη-, ήρθε στον γάμο μου και την ώρα που με χαιρετούσε μου είπε: «Εσένα εγώ θα σε χωρίσω». Και τα δεκατρία χρόνια που έμεινα με τον Μανώλη η μάνα του δεν αγκάλιασε πότε τα παιδιά μου. Παρόλο που είχα κάνει και τρίτο παιδί -την κόρη μου, τη Μαρία-, αυτή συνέχιζε να είναι αντίθετη στη σχέση μου με τον γιο της. Οταν χωρίσαμε, μου έσκισε τις φωτογραφίες, τα ρούχα μου, ό,τι δισκάκια είχα τα έσπασε. Ωστόσο στα τελευταία της, που ήταν άρρωστη, κι ενώ με τον Αγγελόπουλο είχαμε χωρίσει, με κάλεσε ο Μανώλης να πάω στο σπίτι να τη δω. Πήγα με τον Στάθη και τη μάνα μου. Μόλις με είδε, μου είπε στα τσιγγάνικα να της δώσω νερό και μου ζήτησε να τη φιλήσω. Το έκανα και έπειτα από δύο ώρες πέθανε.

Ο Μανώλης πώς αντιδρούσε σε αυτή τη στάση της μητέρας του απέναντί σου;
Συνέχεια τσακωνόταν με τη μάνα του και μια φορά έδωσε μια μπουνιά στο κρύσταλλο μιας πόρτας του σπιτιού της, έκοψε το χέρι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Οταν έγινε καλά, ζήτησε από τον Κώστα Βίρβο να γράψει ένα στίχο για τη σχέση μας. Του είπε: «Γράψε κάτι για την Αννούλα να το ακούσει η μάνα, μπας και την ψήσω». Ετσι, γράφτηκε το τραγούδι «μάνα μου, γλυκιά μανούλα, αγαπάω την Αννούλα». Υπήρξαν κι άλλα κομμάτια για τη σχέση μας από διάφορους συνθέτες, αλλά και από τον Μανώλη.
Οπως τα «Αγαπώ ένα κορίτσι που 'χει μάτια γαλανά», «Θα παντρευτούμε, αγάπη μου, να σκάσουν οι εχθροί μας», «Θέλουνε δεν θέλουνε, εμείς θα παντρευτούμε». Επίσης γράφτηκε κι ένα τραγούδι που λέω εγώ και αναφέρεται στην αγάπη μου για τον Μανώλη. «Σ' όλο τον κόσμο θα το πως πως τον Τσιγγάνο αγαπώ, η χρυσή του η καρδιά κι η φωνή του η γλυκιά με έχουν ξελογιάσει. Ας το μάθει πια ο κόσμος και η κοινωνία όλη, μάνα μου, εγώ θα πάρω τον Τσιγγάνο τον Μανώλη».

Τελικά η πεθερά σου ήταν αυτή που σε χώρισε από τον Μανώλη;
Ηταν κι αυτή...

Εννοείς ότι μπήκε και τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας;
Εεε...

Κατάλαβα. Μήπως ήταν η γυναίκα που τελικά παντρεύτηκε έπειτα από σένα.
Οχι.

Εχω ακούσει ότι έπεσες στα γόνατα του Μανώλη για να μη χωρίσετε.
Ναι, του αγκάλιασα τα πόδια του και του είπα: «Μανώλη μου, δεν θέλω να χωρίσουμε». Αλλά δεν ήταν το τυχερό μας.

Με την ευκαιρία, θέλω να σε ρωτήσω αν εσύ είσαι καλή πεθερά στις νύφες και στον γαμπρό σου;
Εγώ είμαι φίλη, δεν είμαι πεθερά.

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχε ο γιος σου ο Στάθης με τις γυναίκες του;
Ναι, έχει λήξει αυτό το θέμα.

Μικρή παντρεύτηκες και μικρή έγινες και γιαγιά.
Ναι, ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου, που λέει και η παροιμία.

Το ότι... καλογέρεψες δεν το καταλαβαίνω. Τι εννοείς;
Εννοώ ότι χώρισα.

Ηθελα να ασχοληθώ και με την υποκριτική -είχα πάει στα γραφεία της Καραγιάννης - Καρατζόπουλος-, αλλά κάποιος μου την «έπεσε». Δεν μου άρεσαν αυτά και «την έκανα με ελαφρά»


Ναι, αλλά απ' ό,τι ξέρω δεν έμεινες και «στο ράφι». Είχες μεγάλες καψούρες. Μάλιστα κάποιος άντρας που σε ζήλευε πάρα πολύ έφτασε στο σημείο να σου κόψει τα μαλλιά. Αληθεύει;
Ναι, επειδή δεν τον ήθελα. Τον έδιωχνα και δεν έφευγε. Η απόρριψη πονάει και γι' αυτό αντέδρασε έτσι. Αλλά τελικά με αυτό που μου έκανε τα μαλλιά μου πύκνωσαν περισσότερο (γέλια).

Μετά τον Μανώλη υπήρξε άντρας που να τον αγάπησες πραγματικά;
Μετά τον Αγγελόπουλο το... χάος. Δεν το κρύβω πως είχα κάποιες σχέσεις στη ζωή μου, γιατί χώρισα πολύ μικρή και η ζωή συνεχίζεται.

Η εξωτερική σου εμφάνιση μέχρι σήμερα δείχνει σέξι και προκλητική. Αυτή η εικόνα, την οποία οι άντρες βλέποντας τη... χαζεύουν, είναι επιτηδευμένη;
Εγώ δεν προκαλώ. Ετσι γεννήθηκα. Δεν βλέπω, οι άλλοι με βλέπουν (γέλια).

Δηλαδή δεν παίζει το μάτι σου όταν είσαι στην πίστα;
Την ώρα που τραγουδάω, νιώθω το τραγούδι, δεν βλέπω κάτω. Είμαι τραγουδίστρια και όχι «γλάστρα».

Πες μου μια εκδήλωση λατρείας από θαυμαστή σου.
Τι να πω... Κάποιοι μου έστελναν λουλούδια και μέσα έβαζαν χρυσά βραχιόλια και περιδέραια. Μάλιστα ο Μάκης Αλατζάς, όταν τραγουδούσαμε μαζί και έβλεπε τα δώρα, έλεγε στις άλλες τραγουδίστριες: «Αυτά είναι δώρα και όχι τα σταυρουδάκια που κάνουν σ' εσάς». Οταν εμφανιζόμουν στο κέντρο Ιφιγένεια, ένας θαυμαστής μου από την Ιο, όποτε ερχόταν στην Αθήνα, όλο και κάτι μου έφερνε. Μια φορά, επειδή ήξερε ότι κάνω θαλάσσιο σκι, μου έφερε ένα ζευγάρι πέδιλα!

Απορώ πώς με τέτοια προσόντα και φωνή δεν έφτασες ακόμη ψηλότερα.
Κοίταξα να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου κι άφησα σε δεύτερη μοίρα την καριέρα.

Ωστόσο, κάποιοι σου έβαλαν εμπόδια...
Ναι, μου το έκαναν και γι' αυτό τους έφτυσα και κοίταξα την οικογένειά μου. Στα τέλη της δεκαετίας του '70 είχε έρθει στο Χρυσό Βαρέλι, όπου τραγουδούσα με τον Αγγελόπουλο, ο μέγας Τάκης Λαμπρόπουλος, το αφεντικό της Columbia, και μου είπε: «Εγώ θα σε κάνω δεύτερη Μοσχολιού».
Ομως όταν πήγα στην εταιρία, ένας παραγωγός του που με ανέλαβε ήθελε να τραγουδήσω κάποια κομμάτια τα οποία θεωρούσα κατωτέρας διαλογής. Το γεγονός ότι δεν δέχτηκα να πω αυτό το ρεπερτόριο ήταν ο λόγος που διέκοψα τη συνεργασία μου μαζί τους.

Ποιο τραγούδι σου θεωρείς το μεγαλύτερο σουξέ σου;
Εχω κάνει 50 μικρά δισκάκια και δύο μεγάλους δίσκους. Από τα δισκάκια το μεγαλύτερο σουξέ μου είναι το «Πού θα βρω γαλήνη», σε μουσική και στίχους των Αγγελόπουλου - Καρουσάκη, που πούλησε 100.000 κομμάτια.

Μετά τον Αγγελόπουλο πιστεύεις ότι υπάρχει... χάος και στο τραγούδι;
Ο Αγγελόπουλος ήταν πολύ μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι στο δικό τους το στιλ, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Από γυναίκες τραγουδίστριες;
Μου αρέσει να ακούω Ελένη Βιτάλη. Δεν με κουράζει.

Πώς βλέπεις τις νεότερες γενιές των τραγουδιστών;
Ολοι τραγουδούν στο ίδιο μοτίβο. Δεν ξεχωρίζει κανείς και καμία. Δεν μιλάω εγωιστικά, αλλά αληθινά. Οχι, δεν είναι του γούστου μου. Προτιμάω τους παλιούς κλασικούς καλλιτέχνες και τα διαχρονικά τραγούδια τα συμπεριλαμβάνω πάντα στο ρεπερτόριό μου.

Στη ζωή σού ήρθαν εύκολα τα πράγματα; Θα πίστευε κανείς πως στο πλευρό του Αγγελόπουλου είχες την εύνοια της τύχης.
Αμ, δε! Τίποτα δεν μου ήρθε στο πιάτο. Πάλεψα και παλεύω ακόμη. Είμαι αγωνίστρια. Γυναίκα και άντρας μαζί. Πολλοί νομίζουν ότι ο Αγγελόπουλος μου άφησε τη μεγάλη περιουσία. Ναι, καλά... Αγωνίστηκα μόνη μου κι έφτιαξα το σπίτι μου, ό,τι έχω το έκανα μόνη μου. Χωρίς τη βοήθεια κανενός. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Ομως ο Θεός με αγαπάει και μου το δείχνει πολλές φορές.

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να σου άπλωσε το χέρι στα δύσκολα;
Ναι. Αυτός είναι ο Δημόκριτος. Μόνο αυτός με πόνεσε στ' αλήθεια. Είναι ένας κύριος με κεφαλαία γράμματα, που δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως. Τον γνώρισα μέσω κοινών φίλων και μου στάθηκε βράχος σε προσωπικά μου θέματα.

Θα ξαναπαντρευόσουν;
Ποτέ μη λες ποτέ...

Από τα εγγόνια σου υπάρχει κάποιο που να έχει κληρονομήσει το ταλέντο το δικό σου και του Μανώλη στο τραγούδι;
Η εγγονή μου, που λέγεται Μανωλιάνα, είναι ταλαντούχα στο τραγούδι και στον χορό, αλλά δεν εξάσκησε το επάγγελμα της ερμηνεύτριας ή της χορεύτριας. Παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια. Επίσης τα δύο αγόρια -οι γιοι του Ηλία και του Στάθη- έχουν μεγάλη αδυναμία στη ζωγραφική.

Keywords
ποδια, ευχαριστώ πολύ, flash, αγγελοπουλος, σημαίνει, αννα, αθηνα, αντζελα, columbia, ρωτήσω, εμφάνιση, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, η ζωη, κοινωνια, βραχιολια, ελενη, το θεμα, γνωμη, γυναικα, δημοκριτος, δωρα, ζωγραφικη, θεμα, ιφιγενεια, καριερα, λουλουδια, λυδια, μητερα, μουσικη, ρουχα, τραγουδια, φωτογραφιες, ωρα, flash, αγαπη, αδαμαντιδης, αδυναμια, αθλητισμος, αντζελα, ανθρωπος, αναμνησεις, αννα, απριλιος, αφορμη, βιταλη, βλεμμα, βοηθεια, γεγονος, γυφτοι, γυφτος, γνωριμια, γονιδης, γονεις, γραφεια, γρηγορης, διαστημα, δειχνει, δραπετσωνα, εγινε, ευκαιρια, ευκολα, ειπε, υπαρχει, εκκλησια, εβδομαδα, εμφάνιση, εποχη, εταιρια, ευνοια, εφτασες, εχθροι, ζωη, ζωης, ζωη μου, ιδιο, ειδος, η φωνη, θεος, εικονα, ηχογραφηση, καφενειο, κυριε, λεφτα, μακρια, μαλλια, ματια, ματι, μοιρα, μικρο, μαρια, νερο, νυφη, νοημα, παντα, οικογενεια, οντισιον, παιδι, παιδια, πεθανε, πεθερα, προβληματα, ποναει, ρωτήσω, συνεχεια, σπιτι, σπιτια, σχολειο, ταβερνες, τραγουδιστρια, τρια, φασολαδα, φυγε, φιρμα, φρειδερικη, φωνη, φορα, χερι, χαος, χρηστος, χρυση, ωρες, αντρες, αφεντικο, αγορια, αγορι, ασχημη, columbia, γιωτα, καρδια, κρυφα, μια φορα, μπροστα, νυφες, νοσοκομειο, σημαίνει, τυχερο, θελω να, θεματα, ξεκινησε, γιαγια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα