Επιστρέφει η έμπειρη Ολγα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπιστρέφει η έμπειρη ΟλγαΣάββατο, Ιανουάριος 10, 2015 - 16:30

Μega-λη επιστροφή για την Ολγα Τρέμη. Η πρώην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, μπροστά από τις κάμερες, αφού η εμπειρία της κρίθηκε από τους μετόχους απαραίτητη για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Oπως όλα

δείχνουν λοιπόν, η δημοσιογράφος από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του κεντρικού δελτίου, αλλά και την παρουσίαση των προεκλογικών εκπομπών, καθώς και τη μαραθώνια live μετάδοση των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της ως σχολιαστές τον καινούργιο συνεργάτη του καναλιού Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος παραμένει στο πόστο του. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η Μαρία Σαράφογλου «μετακομίζει» στις ειδήσεις των 20.00 του Σαββατοκύριακου.

Οι υπεύθυνοι του Mega έκριναν πως τα «χιλιόμετρα» που έχει καταγράψει η Ολγα Τρέμη στον τηλεοπτικό «αέρα» είναι απαραίτητα, ιδίως τώρα που όλοι οι σταθμοί θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών διεκδικώντας κάθε φορά «δυνατά» πάνελ, με καλεσμένους υποψηφίους των κομμάτων.

Μετά την παραίτησή της από τη θέση της παρουσιάστριας, η Τρέμη παρέμεινε στο κανάλι, αφού επιθυμία των μετόχων ήταν να την κρατήσουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να παρουσιάσει δική της εκπομπή, ενώ ακουγόταν έντονα πως θα ανέβαινε στα υψηλότερα... πατώματα, αφού κάποιοι την ήθελαν ακόμη και να αναλαμβάνει διοικητική θέση στον τομέα Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Το επόμενο βήμα

Να όμως που οι πρόωρες εκλογές την «αναγκάζουν» να κάνει το επόμενο βήμα πιο σύντομα απ' ό,τι μπορεί να υπολόγιζε, αφού η πείρα της είναι και το εισιτήριο για μια πρωταγωνιστική θέση μπροστά από τις κάμερες.

Από την άλλη, ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης από τον Απρίλιο του 2014, όταν τερματίστηκε η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Από τότε το όνομα του «έπαιξε» πολύ στα γραφεία διάφορων καναλιών, όμως εκείνος προτίμησε να απέχει.

Ωστόσο τώρα καλείται να πλαισιώσει την Ολγα Τρέμη σε μόνιμη βάση στο δελτίο ειδήσεων, ενώ μένει να φανεί αν θα αποκτήσει σύντομα και δική του πολιτική εκπομπή.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα