Εσπασε το βραβείο από το «The Voice»

SHOWBIZΕσπασε το βραβείο από το «The Voice»Τετάρτη, Μάιος 21, 2014 - 17:08

Ο μεγάλος γιος της, ο Γιώργος, την είχε ρωτήσει αν θα κοιμηθεί με την «κούπα» μετά τη νίκη της στον τελικό του «Voice» κι εκείνη του απάντησε πως μόλις επιστρέψει στην Κύπρο, θα του τη χαρίσει. Βέβαια δεν ήταν... κούπα, αλλά ένα χέρι που κρατάει ένα μικρόφωνο, με τα δύο δάχτυλα να κάνουν το σήμα της νίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, όταν η Μαρία-Ελενα Κυριάκου έφτασε στην Κύπρο

και άνοιξε τις αποσκευές της, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το αγαλματίδιο είχε στριμωχτεί άσχημα στις βαλίτσες της και είχε σπάσει. Η τραγουδίστρια δεν το πήρε για... γρουσουζιά, αντίθετα χρησιμοποίησε μια δυνατή κόλλα και πριν το δώσει στους τρεις γιους της κόλλησε το δάχτυλο που έχει σπάσει. Η Μαρία-Ελενα, ως μητέρα τριών παιδιών και καθηγήτρια με δικό της φροντιστήριο, ξέρει από πρακτικές λύσεις.

Αυτές τις μέρες η νικήτρια του talent show βρίσκεται στην πατρίδα της και ο αδελφός της, ο Κούλλης, ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι στο χωριό τους, την Ορόκλινη. Το επόμενο διάστημα η τραγουδίστρια θα πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, αφού από τη μία πρέπει να αρχίσει να συζητάει το project που της ετοιμάζει η Universal ως νικήτριας του «Voice» και από την άλλη θέλει να δει πώς θα κυλήσει το θέμα της καριέρας της στην Ελλάδα, αφού μετά τη νίκη αναμένονται και οι ανάλογες προτάσεις, με τους coaches του show να έχουν τον πρώτο λόγο. Αλλωστε δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη αν τη δούμε να συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία της «προπονήτριάς» της Δέσποινας Βανδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα